Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. TAYF Uluslararası Kısa Film Festivali’ne 25 Ülkeden Toplam 3221 Film Başvurdu

TAYF Uluslararası Kısa Film Festivali’ne 25 Ülkeden Toplam 3221 Film Başvurdu

Haberler Z Haberler Z -
0

TAYF Uluslararası Kısa Film Festivali başvuruları sona erdi. Festivale, 125 ülkeden toplam 3221 film başvurdu. Finalist filmler 31 Ocak 2023 tarihinde açıklanacak.

6-9 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan TAYF Uluslararası Kısa Film Festivali; kurmaca, belgesel, deneysel ve animasyon kategorilerinde yarışacak 40 filmle izleyici karşısına çıkacak.

Festival Direktörlüğünü Doç.Dr.Nagihan Çakar’ın yaptığı 2023 yılında ikinci defa gerçekleştirilecek olan TAYF Uluslararası Kısa Film Festivalin Jürisinde Sinema Ve Tv Sektörünün Önde Gelen İsimleri Yer Alıyor.

Tayf Uluslararası Kısa Film Festivali’nin ana jüri başkanlığını Yönetmen Murat Saraçoğlu yapmaktadır. Ana jüri ise Acunmedya Akademi CEO Gökhan Mutlay, Oyuncu Cansel Elçin, Oyuncu Deniz Baysal Yurtcu, Yapımcı/Yönetmen İsmail Fidan, Yapımcı/Avukat Burhan Gün, Senarist Zafer Külünk, Oyuncu Sera Kutlubey, Tv8 Genel Müdürü Aslı Çini Yaşaroğlu ve Görüntü Yönetmeni Gökhan Atılmış’dan oluşmaktadır.

Tayf Uluslararası Kısa Film Festivali 6-9 Mart 2023 tarihleri arasında İstanbul Nişantaşı Üniversitesi’nde düzenlenecek. Ön jüri elemesinden sonra finale kalacak olan kırk filmin üç gün boyunca gösterimi olacak. Buna ilave olarak festival süresi boyunca, atölyeler, söyleşiler, gösterimler, sergi ve müzik dinletisi gibi pek çok sanatsal ve kültürel etkinlikler sanat severlerle buluşacak.

6, 7 ve 8 Mart 2023 tarihlerinde film gösterimleri, atölyeler ve söyleşiler gerçekleştirilecek. 9 Mart 2023 Perşembe günü İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Doç.Dr. Cevdet Uysal Konferans Salonunda gala gecesi düzenlenecek. Kurmaca, belgesel, deneysel ve animasyon olmak üzere dört kategoride toplam 12 ödül sahiplerini bulacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir