Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. SUPER BOMBERMAN R 2, 2023’TE BOMBA GİBİ GELİYOR!

SUPER BOMBERMAN R 2, 2023’TE BOMBA GİBİ GELİYOR!

Haberler Z Haberler Z -
0

Konami Digital Entertainment B.V. klasik parti oyunu SUPER BOMBERMAN R 2’nin 2023’te sahalara bomba gibi geleceğini duyurdu! Super Bomberman R serisinin yeni oyunu, Bomberman Brothers hikayesinin bir sonraki bölümünü galaksiyi kurtardığımız yepyeni bir macerada gözler önüne seriyor.

 

KONAMI, yeni Savaş Modu “Kale” (Castle) ile parti oyunu deneyimini yeni bir seviyeye taşıyor ve oyuncuları yaratıcı dehalarını kullanarak kendi üslerini tasarlamaya, onu düşmanlara karşı savunmaya ve tasarladıkları üsleri dünyayla paylaşmaya davet ediyor!

 

Fragman linki – https://youtu.be/OZwLqX-vcpo

 

8 Bomberman Kardeşin Hikayesi Devam Ediyor…

“8 Bomberman Kardeş” ve yeni arkadaşları “Ellon”un hikayesine hoş geldiniz! Evren bir kez daha tehdit altında! Yeni karakter “Ellon”un başrolde olduğu senaryonun ve tek oyunculu “Hikâye Modu”nun detayları ilerleyen günlerde açıklanacak!

 

Kale (Castle): Yeni bir saldırıya karşı savunma modunda 1’e 15 asimetrik savaşlarda savaşın! Savunan oyuncu, savunma barikatlarını aşmaya çalışacak saldıran oyuncuları yavaşlatmak için haritayı oluşturmak ve savunma tuzakları yerleştirmekle görevlendirilir. Savunma oyuncuları, saldıran oyuncuları savuşturmak için Ellon adlı yeni bir karakter türünün yardımına sahip olacaklar.

 

Tasarım Modu, “Level Editor”: Oyuncular, yeni aşamalar oluşturmak için farklı arazi seçeneklerine, duvar yerleşimlerine ve savunma hilelerine sahip olacaklar. Oyuncular ayrıca benzersiz olarak hazırlanmış seviyelerini çevrimiçi olarak diğer oyuncularla paylaşabilecek.

 

SUPER BOMBERMAN R 2 aynı zamanda popüler Super Bomberman R serisinin Standart Savaş Modu, Savaş 64 ve Grand Prix Savaş Modlarını da içeriyor! Oyun çok yalında PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, Steam® ve Nintendo Switch™ üzerinden yayınlanacak.

 

SUPER BOMBERMAN R 2 ile ilgili ek ayrıntılar ve diğer bilgiler aşağıdaki adreslerde:

 

https://www.konami.com/games/bomberman/r2/us/en/

https://facebook.com/konami

https://www.facebook.com/officialbomberman/

 

Ürün Detayları

İsim

Super Bomberman R 2

Platform

PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S,

Steam®, Nintendo Switch™

Çıkış Tarihi

2023

Önerilen Perakende Fiyatı

TBD

Resmi Web Sitesi

https://www.konami.com/games/bomberman/r2/us/en/

 

 

-SON-

 

EDİTORÜN NOTU:

Çeşitli oyun görselleri ve videolarını içeren basın materyallerini https://assets.konami.com linkinden indirebilirsiniz.

 

MEDYA İLETİŞİM:

Ayda Tangüner
SetiPR
Email: [email protected]

 

Konami Group Hakkında

 

Konami Group 1973 yılında arcade’ler için eğlence makineleri üreten bir şirket olarak kurulmuş ve yıllar içerisinde çeşitli pazarlarda farklı iş birimlerini içerecek şekilde büyümüştür. KONAMI HOLDINGS CORPORATION an itibarıyla Dijital Eğlence, Oyun Makineleri, Oyun ve Oyun Sistemleri ve Spor alanlarında faaliyet göstermektedir. Şirket 1984 yılında Osaka Securities Exchange, 1988’de Tokyo Stock Exchange ve 1999’da London Stock Exchange üzerinde halka açılmıştır. Daha fazla bilgi için www.konami.com/en adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Konami Digital Entertainment Hakkında

 

Konami Group’un ana şirketi olan Konami Digital Entertainment, mobil, konsol ve kart oyunları için eğlenceli içerikler geliştirmektedir. Şirket, dünya çapında ünlü eFootball PES, Metal Gear, Silent Hill, Castlevania, Contra ve Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyunu serisi gibi oyunlarıyla tanınır. Daha fazla bilgi için www.konami.com/games/corporate/en/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir