Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Sosyal Medyada Yükselişe Geçen Grup Cakıldaklar Kimdir?

Sosyal Medyada Yükselişe Geçen Grup Cakıldaklar Kimdir?

Haberler Z Haberler Z -
0

Bir Youtube kanalı ve aynı zamanda instagramda bir sayfa olan Cakıldaklar bir eğlence, mizah, deney, oyun ve tepki videoları çekiyor. Grup üyelerimiz Doğukan Kuvvet, Batuhan Kuvvet, Mikail Eyüpoğlu ve Enes Eyüpoğlu’dur. Grup üyelerimizden Doğukan Kuvvet Avusturya doğumlu olup eğitimini de burada tamamlamıştır.

Cakıldaklar grubunun bir üyesi olarak 16 yaşından beri videolar hazırlayıp kanalımızda yayınlamaya devam ediyoruz. Grubumuzun ikinci üyesi olan Batuhan Kuvvet grupta gizemli olan üyedir. Arka planda çalışan ve videoları çeken kişi olarak grubun yöneticisidir ve beynidir. Grubun gizemli üyesi olarak Onun hakkında fazla bilgi veremiyoruz.

Üçüncü üyemiz olan Mikail Eyüpoğlu da Avusturya doğumlu olup memleketi Trabzon’dur. Ve gelelim dördüncü üyemiz olan Enes Eyüpoğlu’dur. Avusturya doğumlu Enes spontane olarak gelişen video çekimleri ve ardından YouTube kanalına yüklemelerle gelişen grubun bir üyesi olmuştur.

Cakıldaklar Grubunun Amacı

Kuzenler olarak bizler birlikte videolar çekip Cakıldaklar adlı kanalımızı zirveye taşımaya gayret ediyoruz.  Gülmeyi ve eğlenmeyi seven bizler bu özelliğimizi Youtube’a yansıtmaya ve insanları eğlendirmeye karar verdik. Bizleri takip ederek komik videolarımızla eğlenmeye var mısınız?

Önümüzdeki en büyük projemiz ise dünyanın en büyük kaykayını yapmak, Türkiye’de bir ilk olacak bilim kurgu filmi çekmek ve yardıma muhtaç kişilere yardım elini uzatmak. Ayrıca çekmiş olduğumuz kısa bir filmimiz var. Onu da mutlaka izlemenizi tavsiye ederiz. Şimdiden sizlere teşekkür ederiz.

Youtube Kanalı: https://www.youtube.com/channel/UC3Y2dezPtXVEu8SiSHqNGWw

Instagram Adresi: https://www.instagram.com/cakildaklar_official/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir