Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Sosyal Medya Hesap Yönetimi Uzmanı Bahri Berkin Seven 

Sosyal Medya Hesap Yönetimi Uzmanı Bahri Berkin Seven 

Haberler Z Haberler Z -
0

Sosyal medya hesap yönetimi uzmanı olan Bahri Berkin Seven 2001 yılında Balıkesir Bandırma ilçesinde dünyaya gelmiştir. Bahri Berkin Seven ilköğretim ve lise eğitiminden sonra İzmir Ege üniversitesine giderek makine bölümü okumuş ve bu bölümden mezun olmuştur. 21 yaşındaki Bahri Berkin Seven üniversite eğitiminden sonra sosyal medya alanında da kendini geliştirmiştir.

Bahri Berkin Seven bu alanda hesap kurtarma makine çizimleri ve sosyal medya yönetimi konusunda eğitim almış ve kendini geliştirmiştir. Sosyal medya alanında büyük ölçüde ilerleme kaydeden ve uzman olan Bahri Berken Seven’in en büyük hayali Türkiye’de tanınmış bir sosyal medya şirketi kurmak. İlk ve öncelikli hedefi sosyal medya şirketi kurmak olan Bahri Berkin Seven şirketini daha da geliştirerek yurt dışında da tanıtmak istiyor.

Bahri Berkin Aslen Nereli?

Aslen Balıkesirli olan Bahri Berkin Seven sosyal medya danışmanlığı alanında da eğitim almış ve uzmanlaşmıştır. En büyük hayali ve hedefi olan sosyal medya şirketini önce ülkemize sonra dünyaya tanıtmak istiyor. İzmir Ege Üniversitesi makine bölümü mezunu olan aynı zamanda sosyal medya uzmanı Bahri Berkin Seven sosyal medya hesabı kurtarma ve makine çizimleri gibi farklı birçok alanda da kendini geliştirmiştir.

Hayalindeki şirketin adını tüm dünyaya duyurmak isteyen Bahri Berkin Seven sosyal medya konusunda kendini son derece geliştirmiştir. Bilgileri birikimi doğrultusunda kuracağı şirketinin yurt dışında da tanınmasını istiyor.

Instagram: https://instagram.com/bahriniz0

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir