Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Sızdırmaz Contigo Termos Modelleri İlgi Çekmeye Devam Ediyor

Sızdırmaz Contigo Termos Modelleri İlgi Çekmeye Devam Ediyor

Haberler Z Haberler Z -
0

 

Contigo, şu sıralar seyahat kupası arayan kişilerin en çok tercih ettiği ürünlerin başında geliyor. Sızdırmaz kapak teknolojisi ve birbirinden farklı renk seçenekleri, kullanıcıların beğendikleri modeller arasından seçim yapmasını kolaylaştırıyor. Termos pazarındaki en üretken markalardan biri olan Contigo termos, patentli sızdırmaz kapak teknolojileri ile sadece göze hitap etmekle kalmıyor, termosunda performans isteyen kullanıcıların ilgisini de çekmeyi başarıyor. Bu yazıda markanın, pazarın diğer güçlü markaları arasında nasıl ayakta durabildiğini ve kullanıcılarına sağladığı avantajları ele alacağız.

Contigo termos modellerini evde, ofiste, okulda, araç kullanırken, tüm dış mekan gezilerinizde, özetle nerede olursanız olun kullanabilirsiniz. Şık tasarımlarının yanında sızdırmaz kapak teknolojisi ile çantada taşımaya olanak sağlayan bu yol arkadaşları, sızdırmaz yapısı sayesinde yürürken veya araç kullanırken rahatça kullanılabiliyor.

Contigo Kapak Teknolojileri Hakkında

Termos, mug ve su şişesi alanında birbirinden şık modeller üreten Contigo, birbirinden farklı kapak tasarımları ile işlevselliğe önem verdiğini gözler önüne seriyor. Sızdırmaz Contigo kapak modelleri, kullanıcılar ile buluşmadan önce en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlanıyor.

contigo termos

Üretime geçmeden önce tüm testlerden başarı ile geçen sızdırmaz kapaklar, bir termosa sahip olurken en çok dikkat edilen detaylardan biridir. Termos Dünyası web mağazası üzerinden Contigo dahil olmak üzere dünyanın en iyi termos ve termos bardak modellerine göz atabilirsiniz. İçeceğinizin sıcaklığını uzun süre koruması ve taşırken sızdırmaması için özel olarak üretilen termos modellerinde kullanılan kapak teknolojileri aşağıdaki gibidir.

• Autoseal (Bas-İç)
• Autospout (Bas-İç)
• Twistseal Lid System (Çevir-İç)
• 360 derece dönen kapak
• Buttonlock Teknolojisi
• Snapseal
• Pipekli kapaklar

Yukarıdaki kapak teknolojileri, kullanıldığı modele göre değişkenlik göstermektedir. Tasarım ve kullanım odaklı düşünülerek özenle hazırlanan Contigo termos modellerinin kapak seçimlerinin nasıl yapıldığına kısaca göz atalım.

Kapaklar Neye Göre Belirleniyor?

Contigo’nun ürettiği termos, mug, matara vb. modellerde kullanılan kapak modelleri, ürünün kullanım amacına ve tasarım ile uyumluluğuna göre belirlenmektedir. En sık kullanılan kapaklar patentli Autoseal ve Autospout modelleridir. Bu kapaklar Stanley Trigger Action modelinden tanıdığımız bas-iç şeklinde kullanım için tasarlandığından dolayı tek el kullanım için oldukça uygundur.

Twistseal Lid System kapaklar genellikle su şişelerinde kullanılır ve çevir-aç şeklinde çalışır. Çevir aç şeklinde kullanılan bir diğer tasarım ise 360 derece dönen kapak tasarımlarıdır. Bu kapaklar genellikle büyük hacimli ve içeceğin sıcaklığını çok uzun süre koruyan modellerde tercih edilmektedir. Uzun seyahatlerinizde veya kalabalık gruplarda içecek ihtiyacınızı karşılamak için bu modelleri tercih edebilirsiniz. 360 derece dönen kapak aynı zamanda bardak olarak da kullanılabilmektedir.

Contigo Vakum Teknolojisi

Contigo tarafından üretilen çift katmanlı paslanmaz çelik su şişeleri ve mug modelleri, sahip olduğu vakum teknolojisi sayesinde günümüzün en ileri teknolojisini ürünleri ile birleştirerek müşterilerine sunmaktadır.

Contigo tarafından üretilen bu üstün teknoloji sayesinde içeceğiniz uzun saatler boyunca sıcaklığını korur. Yoğun geçen günde size eşlik eden bu şık yol arkadaşları, kahve içerken yaşadığınız keyfi katlamak için özel olarak tasarlanmaktadır. Contigo vakum teknolojisi, termos üretiminde kullanılan ve içeceğin sıcak tutulması için en gerekli olan temel noktalardan birini esas alır.

Contigo termos modelleri ile içeceğinizi sıcak tutmanın ayrıcalığını yaşayın

Contigo’nun seyahat kupaları, içimi ve temizlemesi oldukça kolay ürünlerdir. Araba bardaklıkları ve çanta şişe kısımlarına uyumlu olarak üretilen bu modeller, rahatça kullanabilmeniz için hayatın her anı düşünülerek özel olarak üretilmektedir. Tüm testlerden başarıyla geçtikten sonra üretime aşamasına geçen Contigo termos modelleri içeceğinizi uzun saatler boyu sıcak tutmaktadır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir