Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Sitare Akbaş şaşkınlığını gizleyemedi: Daha sonra cevap vereceğim

Sitare Akbaş şaşkınlığını gizleyemedi: Daha sonra cevap vereceğim

Haberler Z Haberler Z -
0

Murat Dalkılıç ile aşk yaşayan oyuncu Sitare Akbaş, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Valikonağı caddesinde kız arkadaşlarıyla buluşmak için bekleyen oyuncu, görüntülenince şaşkınlığını gizleyemedi.

Valikonağı caddesinde kız arkadaşlarıyla buluşmak için bekleyen oyuncu, görüntülenince şaşkınlığını gizleyemedi. Dalkılıç’la ilişkiye başladıktan sonra eski arkadaşı Hande Erçel’in kendisini takipten çıkarması ile gündeme gelen Akbaş, sevgilisi Murat Dalkılıç hakkında yöneltilen sorulara cevap vermekten kaçındı.

Utangaç tavırlar sergileyen Sitare Akbaş, “Sorularınıza daha sonra uzun uzun cevap vereceğim. Şimdi bir yere yetişmem lazım” diyerek oradan uzaklaştı.  

Son günlerde “aşk yaşadıkları” yönündeki haberlerle magazin gündeminden düşmeyen Sitare Akbaş-Murat Dalkılıç çifti, Etiler’de objektiflere yakalanmıştı.

Birçok kez basın mensuplarına 32 yaşındaki oyuncu ile ilişkisi hakkında sitemde bulunan Murat Dalkılıç, bu kez sessiz kalmayı tercih etti.

Sitare Akbaş ise “Arkadaşınız Hande Erçel ile aranızın açıldığı doğru mu?” sorusuna, gülümsemekle yetindi. İkili araçlarına binerek hızla gözlerden kayboldu. Murat Dalkılıç’ın uzun bir beraberliğin ardından yollarını ayırdığı Hande Erçel ile şimdiki aşkı Sitare Akbaş, ‘Sen Çal Kapımı’ dizisinde birlikte rol almıştı.

 

Rol arkadaşı Kerem Bürsin ile mutlu birlikteliği süren Hande Erçel’den sürpriz hamle geldi. Erçel, eski aşkı ile aşk yaşayan yakın dostu Akbaş’ı sosyal medyada takipten çıktı.

Üç yıllık sevgilisi Hande Erçel’le evliliğe giden ilişkisinin “Murat Dalkılıç’ın çocuk istediği ve oyuncunun buna hazır olmadığını söylemesiyle” bittiği iddia edilmişti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir