Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Sıcak Çikolata İle İyi Giden Kitap Önerileri

Sıcak Çikolata İle İyi Giden Kitap Önerileri

Haberler Z Haberler Z -
0

 

Sıcak çikolatanızı yudumlarken aynı zamanda kitap okumak son derece keyifli bir aktivitedir. Özellikle kış aylarında yağan kar ile birlikte kitap okumak çok zevkli bir hale gelebiliyor. İşte sıcak çikolata ile iyi giden kitap önerileri:

Dan Brown – Dijital Kale

Ulusal güvenlik teşkilatı tarafından dünyanın kaderini değiştirecek ve dijital alandaki bütün şifreli olan metinleri bilebilecek özel bilgisayarlar üretir. Sorun şu ki özel bilgisayarlar bir süre sonra karşılaştığı esrarengiz bir şifreyi çözemez. Bu şekilde devam eden kitap oldukça akıcı bir kitaptır. 400 sayfalık bu kitabı Nevçarşı avm den alabilirsiniz.

John Steinbeck – Fareler Ve İnsanlar

Pulitzer ve Nobel edebiyat ödülünü almaya hak kazanan John Steinbeck’ in çağımızın toplumsal, sosyal ve insani meselelerini ustaca bir şekilde aktardığı modern dünya edebiyatının başyapıtları arasında yer alıyor.

  1. K. Rowling – Harry Potter Serisi

Yaşlı genç hiç fark etmeksizin hâlâ birçok kişinin okuduğu favori kitaplardan olan bu seri, okunmaya başlandığı zaman insanı sürükleyen bir kitap. J.K. Rowling’ in olağanüstü düş gücü ile mükemmel eserler sunuyor. 90 milyondan fazla satan bu kitap, 40′ tan fazla dile çevrilen parlak bir yazardır.

Khaled Hosseini – Uçurtma Avcısı

Emir ve Hasan, Kabil’de monarşinin son senelerinde bir arada büyüyen iki çocuk… Aynı evde büyümelerine rağmen, aynı sütanneyi paylaşıyor olmalarına rağmen Emir ile Hasan’ın dünyaları arasında büyük bir uçurum bulunuyor. Uçurtma Avcısı’nda anlatılan olağanüstü bir dostluk söz konusudur. Bir insanın diğerini ne kadar sevebileceğini anlatır.

Amin Maalouf – Semerkant

Bir el yazmasının yazılışı ve yüzlerce yıl sonra okunurken bile onun ve İran’ ın tarihinin de okunması için yazılan bir kitaptır. 256 sayfalık bir kitaptır.

Adam Fawer – Olasılıksız

Bitirmek için sabırsızlandığınız bir kitap olacak. Bir sabah, senelerdir görmediğiniz bir arkadaşınızı düşünerek gözünüzü açtınız. Bir saat sonra, onun ile sokakta karşılaşmanız tesadüf mü, yoksa çok daha farklı bir anlam olabilir mi? Okuyucuyu heyecanlandıran bir kitap.

En keyifli alışverişleriniz için https://nevcarsiuskudar.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir