Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Sergen Yalçın’dan Aytaç Kara tepkisi

Sergen Yalçın’dan Aytaç Kara tepkisi

Haberler Z Haberler Z -
0

Aytaç Kara’nın oyundan çıkarılmasından sonra Sergen Yalçın’dan 4. hakeme, “Sizin yapamadığınızı onlar yaptı” diyerek oyuncunun ikinci sarı karttan atılması gerektiğini savundu.

Maç sonunda konuşan Sergen Yalçın, “Ben, hakemle ilgili düşüncelerimi zaten geçen hafta söylemiştim. Gerek yok yani konuşmaya. Türk futbol tarihinde bir ilki yaşadık biz bu hafta! Enteresan. Sürekli konuşuyormuşum. Bu bana verilen bir görev, işim bu. Benim işim olayları yorumlamak, takımı yönetmek, maç kazanmak, istemediğimiz şeyler olduğunda bunlara tepki vermek. Bunları saygılı şekilde buradan yapmaya çalışıyorum. MHK gibi çok ciddi bir kurumun böyle davranması camiamızı çok üzmüştür. Bir hakem bir takımın maçını yönetince 5-6 maç vermiyorlar. Amacın ne olduğunu anlayamadık. Birisi çıkıp, kim atadıysa Serdar Tatlı mı, Metin Tokat mı öyle diyorlar, bilmiyorum kim. Bunun nedenini tüm ülke futboluna açıklamalı.” ifadelerini kullandı.

Ersin Destanoğlu: Millet neler yapıyor, uyarılmıyor

Genç kaleci Ersin Destanoğlu ise, “Hakem ağabeye bir şey demek istemiyorum. Yaşımız genç, eleştirmek bizim şeyimiz değil. Gerekenleri söylerler. Topu 1 kere almaya gidiyoruz uyarıyor. Millet neler yapıyor, uyarılmıyor. Teraziyi biraz daha dengeli tutmaları gerekiyor.” dedi.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir