Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Selçuk Yöntem ailesiyle tatile çıktı

Selçuk Yöntem ailesiyle tatile çıktı

Haberler Z Haberler Z -
0

Ailesiyle tatil için Bodrum’a giden Selçuk Yöntem, yaklaşık bir aydır Ortakent’teki bir otelde deniz ve güneşin tadını çıkarmaya devam ediyor.

Gün boyu arkadaşlarıyla tavla oynayıp sohbet eden 68 yaşındaki Yöntem, sıcaktan bunalınca kendini serin sulara bıraktı.

Denize girmesiyle çıkması bir olan usta oyuncu, kurulanır kurulanmaz tavlanın başına geri geçti.

Bir süredir ‘Amadeus’ adlı tiyatro oyununda Okan Bayülgen ile başrol oynayan ve izleyici karşısına çıkan Selçuk Yöntem, Kanal D’nin efsane dizisi ‘Aşk-ı Memnu’da canlandırdığı ‘Adnan Ziyagil’ rolüyle hafızalara kazındı. Geçtiğimiz aylarda Hülya Koçyiğit’in sunduğu, TRT 2’de yayınlanan ‘Film Gibi Hayatlar’ programına konuk olan Selçuk Yöntem, evliliği hakkında da konuşmuştu.

Yaklaşık 40 yıldır Cihan Hanım ile mutlu bir evlilik sürdüren Selçuk Yöntem, “Ruhların uyuşması da çok önemli bir şey. Sevgi ve saygı olduktan sonra her şey olmaması mümkün değil, her türlü güzelliğin olamaması mümkün değil. İnsanlar nerede duracaklarını, nereye kadar müdahale edeceklerini çok iyi bilmeliler. Bu sınırı aştıklarında bütün arıza ortaya çıkıyor zaten. Herkes karşısındakini kendine benzetmeye çalışıyor. Böyle bir şey yok. Herkes farklı, herkes biricik. Herkesin sınırlı yerlerine girebiliriz, giremeyebiliriz. Bunlar olduğu zaman da iş uzun sürüyor” ifadelerini kullanmıştı.

Cihan-Selçuk Yöntem çiftinin Iraz adından bir kızları var. Yöntem’in 38 yaşındaki kızı Iraz Yöntem de kendisi gibi oyuncu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir