Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Seda Bakan tatil sezonunu Bodrum’da açtı

Seda Bakan tatil sezonunu Bodrum’da açtı

Haberler Z Haberler Z -
0

Ayvalık’taki film çekimlerini verilen arayı fırsat bilip ailesinin yanına giden oyuncu Seda Bakan ve eşi Ali Erel, önceki gün Bodrum Bitez’deki bir plajda objektiflere takıldı.

Bakan, denize gireceği sırada çevreci olduğunu ispat etti. Deniz içerisine atılan poşet, ıslak mendil gibi cisimleri elleriyle toplayan oyuncu, alkış aldı.

Deniz vakti geldiğinde ise eşiyle serin sulara kendisini bırakacağı sırada taşlık olduğunu fark eden ikili suya girecekleri yeri değiştirdi.

2014’te dünyaevine girdiği Ali Erel’e sevgi gösterilerinde bulunan Bakan, eşini omuzundan ısırdıktan sonra denizin keyfini çıkardı.

2019 yılında kızı Leyla’yı kucağına alan 35 yaşındaki güzel oyuncu Seda Bakan’ın fit hali ise dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan şimdilerde dijital bir platformda yayınlanacak olan yeni projesiyle meşgul olan Bakan, yoğun temposunda bile kızı Leyla’ya vakit ayırmayı ihmal etmemişti. Tatilde ve setteyken bile önceliği kızına veren ünlü oyuncu, sosyal medyan yoğurt mayaladığı anları paylaşıp “Leyloş’a her koşulda yoğurt mayalarım. Alarm kurup saatinde de alırım. Bebeklerimiz için en faydalısı…” diyerek hayranlarının takdirini toplamıştı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir