Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Şarkıcı Ulvi Fatime yeni projeler ile geliyor

Şarkıcı Ulvi Fatime yeni projeler ile geliyor

Haberler Z Haberler Z -
0

 

Geçmişte moda fotoğrafçılığı yaparak hayatını sürdüren Ulvi Fatime , artık zamanının büyük kısmını sosyal medya hesabından takipçileriyle geçiriyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından takipçilerine paylaştığı bir hikayede yeni bir projeyle takipçilerine sürpriz yapacağını açıkladı.
Ulvi Fatime sözlerinin kendisine ait olduğu bir şarkının bir kısmını takipçilerine sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Şarkı kısa sürede ilgi odağı oldu. Şarkının tamamı bu yeni projeyle alakalımıdır bu merak konusu bunun yanı sıra Ulvi Fatime oyunculuğu ile de dikkat çekmiş bir isim. Her an kendisinin bir dizi ana projesinde olabileceği belirtiliyor.
Ulvi Fatime kimdir ?
Aslen Baküden olan Ulvi Fatime 15 Nisan 1991 tarihinde dünyaya gelmiştir. Çocukluk döneminde Resim ve Fotoğraf konusunda yeteneklerini göstermiş hayatını bu yolda sürdürmüştür. Son yıllarda E-ticaret işi yaparak yeni bir sektörde büyümeye devam etmiştir. Sosyal medyada Fotoğrafları ile dikkat çeken Ulvi Fatime takipçilerinin fikirleri üzerine fotoğraf çekindiğini de duyurmuştu. Bir çok başarı kaydeden Ulvi Fatime ilerleyen günlerde kendisine yeni başarılar katacağına inanıyor.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/2MRe7ZOj67QGLdW0rxkabC

Instagram: https://www.instagram.com/ulvifatime_/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir