Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Ekonomi
  4. »
  5. Sapro’da üst düzey atama

Sapro’da üst düzey atama

Haberler Z Haberler Z -
0

 

Türkiye’nin en büyük ıslak mendil üreticisi Sapro’da Genel Müdür Yardımcılığı görevini başarıyla yürüten Murat Gönül, Sapro Genel Müdürü olarak atandı. 

 

Islak mendil üretiminde Türkiye’nin ihracat lideri olan ve ürettiği markalı ürünleriyle Türkiye piyasasının % 40’ını domine eden Sapro’nun Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Murat Gönül, 2012 yılında Tedarik Zinciri Müdürü olarak başlamış olduğu görevine Şubat 2022 tarihi itibari ile şirketin Genel Müdürü olarak atandı.

 

Sektörün başarılı yöneticileri arasında yer alan Murat Gönül, 1988 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği’nden mezun olduktan sonra profesyonel iş hayatına Elginkan Holding’de bütçe planlama mühendisi olarak başladı.

 

Sabah Yayıncılık, Nobel İlaç ve Bosch &Siemens’te planlama bölümlerinde üst düzey yönetici olarak görev yapan Murat Gönül, ileriki senelerde Telsim, South Africa Sesli ve Duyar Vana şirketlerinde kariyerine başarılı adımlarla devam etti.  10 yıldır Sapro ailesinde olan Murat Gönül, hem İcra Kurulu Başkanı hem de Genel Müdür Yardımcısı olarak görevini sürdürüyordu.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir