Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Restoran ve Kafelerin Sosyal Medya Yönetiminde Genç Bir İsim

Restoran ve Kafelerin Sosyal Medya Yönetiminde Genç Bir İsim

Haberler Z Haberler Z -
0

Kurumsal firmaların birçoğu sosyal medya hesaplarının Başarılı bir şekilde yönetilebilmesi için profesyonel destek almayı tercih ediyor. Bazı restoran ve kafelerin sosyal medya yönetiminde ise genç bir isim dikkatleri çekiyor. Ege Bodur kurumsal firmalara vermiş olduğu başarılı sosyal medya danışmanlığı ile tanınmaya başlandı. Küçük yaşlardan beri bu alanda kendi çabasıyla bir şeyler yapmaya çalışan Ege, bugün geldiği noktada elde etmiş olduğu başarının hiç de tesadüf olmadığını anlatıyor.

Ege Bodur öğrencilik yıllarında oldukça başarılı bir dönem geçiriyor. Öğrencilik yılları ile birlikte başlayan teknoloji merakı onun bugün çok başarılı bir sosyal medya ve Seo uzmanı olmasını sağlıyor. Gelmiş olduğu bu noktada elde etmiş olduğu başarıları kendince değerlendiren genç isim önceliği yapmış olduğu işi çok sevmesine veriyor. Sevdiği bir alanda çalışıyor olmak ve bu iş için çok büyük uğraşlar vermek onu en mutlu eden noktalardan birisi olduğunu söylüyor. İşini çok sevmesi aynı zamanda çocukluk yaşlarda ailesinden almış olduğu iş disiplini ve çalışma prensibi bir araya geldiğinde Ege Bodur’un yükselişinin çok büyük gelişmeler ile birlikte devam edeceğini de gösteriyor. Bu süreçte aile desteğini her zaman yanına hissediyor.

Sahip olduğu başarılarla birlikte farklı yeteneklere sahip olduğunun farkında olan Ege son günlerde müzik sektörüne de giriş yaparak başarılarına yeni başarılar eklemeyi hedefliyor.

Resmi İnstagram Linki:

https://www.instagram.com/egebodurr

Resmi Spotify Linki:

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir