Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Rap Dünyasında Genç Bir Yetenek; Siyesbi

Rap Dünyasında Genç Bir Yetenek; Siyesbi

Haberler Z Haberler Z -
0

Siyesbi rap dünyasının genç yeteneklerinden birisi olarak hayranları tarafından oldukça çok merak ediliyor. Rap dünyasında yapmış olduğu başarılı çalışmalar ve başarılı işbirlikleri sayesinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan bu genç ismin nasıl bir yaşamdan geldiği araştırılıyor. son dönemlerde yıldızı parlayan ve hayran kitlesi kısa sürede artan rap sanatçısının genç yaşına rağmen başarılarla dolu bir yaşam öyküsü var.

Siyesbi aslında bir sahne ismi. Genç rap sanatçısının asıl ismi Süleymancan Boz.  Muğla Fethiye doğumlu olan rap sanatçısı bugün 21 yaşında olmasına rağmen bu genç yaşına kadar çok önemli başarıların içerisinde olduğunu anlatıyor. Hem rap dünyasında atmış olduğu profesyonel adımlarla güzel işler yaptığını hem de tüm bu işleri yaparken eğitimine ara vermeyerek kendini geliştirmeye devam ettiğini ifade ediyor.

Siyesbi aslında bir muhasebeci. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi muhasebe bölümünden mezun oluyor. Ekonomiye karşı olan ilgisi onun girişimcilik özelliklerini ön plana çıkarıyor. 18 yaşında Siyesbiline isimli bir Hip-Hop stüdyosu kuruyor. Kendine ait olan bu stüdyoda hem kendi rap çalışmalarına devam ediyor hem de farklı sanatçıların albümlerine imza atarak prodüktör kimliğini kazanıyor.

Siyesbi 14 yaşında ilk kaydını alarak çok genç yaşlarda rap müziğe karşı olan ilgisinin peşine düşüyor. Hedeflediği her işte birçok başarı elde eden genç isim bugün çok başarılı bir rap müzik sanatçısı.

Twitter: https://twitter.com/siyesbionline/

instagram: https://www.instagram.com/siyesbionline/

spotify: https://open.spotify.com/artist/1XQsFiCKUKZuTNvh02L0mY

youtube: https://www.youtube.com/c/Siyesbi

Tiktok: https://www.tiktok.com/@siyesbionline

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir