Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Ramazan Orhan Kimdir?

Ramazan Orhan Kimdir?

Haberler Z Haberler Z -
0

Diyarbakır’da doğan ve yine Diyarbakır’da büyüyen Ramazan ORHAN şimdilerde Rap müziğin değerli isimlerinden biri. Ramocan MUSİC -(Şahkey) ismiyle tanındığı sosyal medya hesaplarında birçok insan tarafından sevilerek dinlenmeye devam ediyor. Şimdilerde Ramocan MUSIC- (ŞAHKEY). [MSKN Yapım] plak şirketinin sahibi olan Ramazan Orhan, YouTube, Spotify, Deezer, Apple Music vb. Pek çok platformda yerini almayı başarmıştır.

Gelecekte de çok güzel işlere imza atacağını söyleyen ŞAHKEY, bu hayalini de en kısa sürede gerçekleştireceğini sözlerine ekledi. Başarıları giderek artan ve günden güne daha da tanınan sanatçının yeteneği rap müziğin genç değerlerinden birisi olarak takdir ediliyor. Çalışmalarını ara vermeden sürdürmesinin yanı sıra sosyal medya hesapları içerisinde de aktif olarak paylaşımlar yapılıyor. Şu anda Instagram: @ramocanmusic kullanıcı adlı hesabında hayranlarına seslenirken @ramocanmusic TikTok hesabında da milyonlarca insan tarafından sevilerek dinleniyor. ✓(Caddy Beat) ✓(Yalan) ✓(ARKADAŞ) vb. Yaptığı çalışmalar (TikTok – Instagram) Sosyal medya uygulamalarında milyonlarca kişi tarafından dinlenen Ramocan MUSİC (Şahkey) Youtube hesabında da büyük bir kitle sahibi Başarıları giderek artmaya devam ederken, ülkenin önemli sanatçılarından biri olarak görülüyor.

Sesinin herkes tarafından beğenilmesi ve başarılı çalışmaları insanlar tarafından büyük bir takdir toplamasına neden oluyor. Ramazan ORHAN (Ramocan MUSİC) bundan sonraki çalışmalarında da her zaman en iyisini ortaya koyma başarısına sahip olacak gibi görülüyor. Ramazan ORHAN Milyonların Sanatçısı Sesine milyonlarca kişinin aşina olduğu, rap müziğin genç sanatçılarından Ramocan MUSİC (Şahkey) güçlü adımlar atıyor. Özellikle son çalışmalarıyla herkesin severek, tekrar tekrar dinlediği parçaların sahibi oldu. Aktif bir şekilde paylaşımlar yaptığı ve sevenlerine seslendiği sosyal medya hesaplarından kendisini takip edebilirsiniz.

Instagram Adresi: https://www.instagram.com/ramocanmusic/

Instagram Adresi: https://www.instagram.com/sahkeymusic/

TikTok Adresi: https://www.tiktok.com/@ramocanmusic

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir