Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Raffles Istanbul’dan Sevgili Annelere

Raffles Istanbul’dan Sevgili Annelere

Haberler Z Haberler Z -
0

8 Mayıs Anneler Günü’nde Raffles Istanbul, sunduğu incelikli ve özenli hizmetleriyle, her şeyin en iyisine layık anneleri duygusal lüksle sarmalayacak.

 

Kokteyl ikramı ve dünya mutfaklarından seçeneklerle gerçek bir ziyafet

İstanbul’un en ilgi çeken ve adeta klasikleşen brunch lokasyonlarından Raffles Istanbul, zengin ve her ayrıntısı düşünülmüş menüsünün yanı sıra Solanch De La Rosa’nın keyif veren melodileri eşliğinde anneleri layık oldukları şekilde ağırlayacak.

 

Yerel ve uluslararası peynir seçenekleri, zengin şarküteri ürünleri, ekşi maya ekmekler, özenle hazırlanan pastane ürünleri ve çok çeşitli kahvaltılıklar brunch’ın klasiklerinden. Bununla birlikte, suşi ve havyar gibi dünya mutfaklarından seçenekler, taş fırından pide ve pizzalar ile ev yapımı özel makarnalar da farklı damak zevklerine sahip misafirleri bekliyor olacak. Menü, efsanevi imza kokteyller eşliğinde kusursuz bir ziyafete dönüşecek.

 

Raffles SPA’dan kişiye özel cilt bakımı ve lüks deneyimini tamamlayan hediyeler

Raffles misafirleri, Anneler Günü’nde programlarına Raffles SPA’da yaşayacakları olağanüstü bakım deneyimini de ekleyebilirler. Duygusal lüks kavramını, profesyonel bakım ürünlerinin yanı sıra huzur veren mimarisiyle de misafirlerine yaşatan Raffles SPA’nın, 8-12 Mayıs tarihleri arasında, kişiye özel Biologique Recherche cilt bakımına gelen annelere bir hediyesi de olacak. Anneler, Raffles SPA’da yaşadıkları bu kişiye özel deneyimi, Biologique Recherche ve Raffles SPA’nın özel hediyeleri ile tamamlayacak.

Raffles Istanbul, sunduğu eşsiz ve ömür boyu hatırlanacak deneyimleriyle, 8 Mayıs Anneler Günü’nde tüm konuklarını bekliyor…

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir