Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Orbit Cloud Mining Fırsatları Sizi Bekliyor

Orbit Cloud Mining Fırsatları Sizi Bekliyor

Haberler Z Haberler Z -
0

Bulut madenciliği bir diğer bilinen adıyla cloud mining kripto para kazanma işlemidir. Bu işlem için ekipmanlara ve çeşitli özelliklere sahip sunuculara ihtiyaç vardır. Bulut madenciliğinde yatırılan para ile elde edilen kar arasında anlamlı bir ilişki vardır. Bulut madenciliği aracılığı ile yatırım kazanmak ve dolayısıyla da getiri elde etmek isteyenler madencilik firmaları ile anlaşabilirler. Bu firmalardan bir tanesi de Orbit Mining olarak karşımıza çıkmaktadır.

Orbit Mining yatırımcılarına çok çeşitli yatırım planları sunarak, güvenli ve bir o kadar da kazançlı yatırım olanakları sağlar. Orbit Mining’in sahip olduğu cihazlar ve yazılımlar sayesinde oturduğunuz yerden garanti kazançlar sağlamanız mümkündür. Orbit Mining ile bir kontrat yaparak belirlenen vade boyunca gelir sağlayabilirsiniz.

Orbit Bulut Madenciliği

Kripto paralar son dönemlerin en meşhur yatırım araçlarından bir tanesidir. Yatırımcılar kripto paralara yatırım yaparak ya da kripto paraların madenciliği ile paralar kazanabilmektedir. Bulut madenciliği işte tam da bunu ifade etmektedir. Kripto para sisteminde kripto paraların üretilmesi, doğrulanması ve transfer edilmesi bulut madenciliği kavramını açıklamaya yetmektedir.

Bulut madenciliği ya da bir diğer bilinen adıyla cloud mining ile ekipmanlar ve karışık yazılımlarla uğraşmanıza gerek kalmadan kazanç sağlayabilmeniz anlamına da gelmektedir. Bulut madenciliği alanında hizmet veren şirketlerden biri ile anlaşarak sözleşme yapabilir ve nihayetinde kazanç sağlayabilirsiniz. Bu şirketlerden bir tanesi de Orbit Mining’tir. Orbit Mining bünyesinde 4 çeşit yatırım planı bulunmaktadır. Bu planlar küçük, orta, büyük ve çok büyük olarak sınıflandırılabilir. Fon yatırım planlarında bulunan kazanç oranları %2, %3, %4 ve %5 olarak çeşitlilik göstermektedir.

Tüm planlardaki vade süresi 90 gündür ve her 24 saatte bir kazanç artmaktadır. %2 için gerekli minimum tutar 10 dolar, %3 için gerekli minimum tutar 500 dolar, %4 için gerekli minimum tutar 1.000 dolar ve son olarak %5 için gerekli minimum tutar ise 5.000 dolardır. Ayrıca tüm yatırım planlarında yatırım iadesi seçeneği de mevcuttur. Güvenli ve bol kazançlı bir bulut madenciliği yatırımı için Orbit Mining oldukça doğru bir tercih olacaktır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir