Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Online Düğün Davetiyesi Firmaları

Online Düğün Davetiyesi Firmaları

Haberler Z Haberler Z -
0

 

Evlilik teklifinin kabulüyle birlikte gelin ve damat adayları için hem heyecanlı hem de telaşlı bir süreç başlıyor. Düğün yeri ve tarihi seçildikten sonra sıra düğün hazırlıklarındaki diğer adımlara geliyor. Bu diğer adımlardan biri olan davetiye seçimi de gelinlik ve damatlık seçimi kadar önemli. Sevdiklerinizi düğününüze davet edeceğiniz, düğününüzle ilgili tüm detayları aktaracağınız bir çağrı ve bildiri niteliğinde olan düğün davetiyeleri, hazırlıklar esnasında en önem verdiğiniz detaylardan biri olmalı. Davetiyeniz konuklarınızın düğününüze dair gördükleri ilk şey olacak. “En tarz düğün davetiyesi hangileri” ya da “online düğün davetiyesi yaptırabilir miyim” diye düşünüyorsanız bu sayfa size aradığınız cevapları sunacaktır. Yazımızdan hem online düğün davetiyesine dair detayları öğrenebilir hem de bu hizmete dair diğer konularda bilgi edinebilirsiniz.

Davetiyenizi hazırlarken ilk olarak nasıl bir model istediğinizi belirlemelisiniz. Online davetiye seçenekleri arasında farklı tasarımlar ve kişiselleştirme özelliği bulunuyor. Dolayısı ile dijital ilerleyeyim diyor ve online davetiye hazırlamak istiyorsanız bu hizmeti sağlayan en güvenli firmalardan biri olan Davetino ile ilerleyebilirsiniz. Davetino.com‘un sunduğu online davetiyeler ekonomik ve hızlıdır. Oturduğunuz yerden 5 dakika içerisinde davetiyenizi oluşturabilir, görüntüleyebilir ve satın alabilirsiniz. Satın aldıktan sonra LCV hizmeti için ayrı bir ücret ödemenize gerek kalmaz. Tüm LCV’ler davetiyenizin en altında bulunan katılım formu konuklarınız tarafından doldurularak yapılır. Konuklarınız davetiyenize tıklayıp katılım durumunu bildirdikçe sizin üyelik sayfanızda katılımcı listeniz belirir. Böylece düğün mekanına konuk isimlerini ve kaç kişi katılacaklarını kolayca iletebilirsiniz. Düğününüze 2 hafta kala tüm katılımcılarınıza e-posta ile otomatik etkinlik hatırlatması gönderilir. Konuklarınız düğüne gelecekleri gün davetiyenize yeniden girip orada bulunan navigasyon haritasını kullanarak etkinliğinize kolayca gelebilirler. Üstelik sadece düğün ya da nikah için değil, bekarlığa veda partisi, kına gecesi, nişan töreni, doğum günü, sünnet düğünü gibi etkinlikler için de Davetino.com’u kullanabilirsiniz.

Temaya Göre Düğün Davetiyesi Seçimi

Davetiyenizi seçerken en önemlisi sizi, zevklerinizi ve düğününüzün temasını yansıtmasına dikkat etmeniz. Buna özen gösterirseniz davetiyeniz kesinlikle içinize sinecektir. Online davetiyeler de basılı davetiyeler gibi hazır tasarımlar üzerinden ilerletilse de kendi fotoğrafınızı yüklemeniz gibi bir avantajı vardır. Dilerseniz davetiyenizde kullanmak için özel bir fotoğraf çekimi yapabilir ya da çift olarak halihazırda var olan harika bir fotoğrafınızı kullanabilirsiniz. Yüklemiş olduğunuz fotoğraf ve seçmiş olduğunuz hazır davetiye teması sizi yansıtacak, içine yazdığınız metin ve notlar ile bir bütünlüğe ulaşacaktır. Daha süslü tasarımları seviyorsanız çiçekli ya da hareketli tasarımları tercih edebilir, daha minimal bir tarzınız var ise sade tasarımları tercih edebilirsiniz. Hatta fotoğraf kullanmak istemiyorsanız dilediğiniz bir manzara fotoğrafını ya da sizler için anlamı olan bir yerin fotoğrafını yükleyebilir, davetiyenize anlam katabilirsiniz. Genellikle kır düğünü davetiyesi daha sade, otel düğünü davetiyesi ise daha süslü olmaktadır. Unutmayın, Davetino’da her zevke uygun davetiye var.

Düğün Davetiyesi Fiyatları

Daha önceleri kullanılan basılı davetiyelerde fiyatlar birçok değişkenden etkilenirken online düğün davetiyesi fiyatları sabittir. Davetiyenin tasarımı ya da düğüne gelecek kişi sayısı davetiyelerin fiyatını etkilemez. Davetino üzerinden hazırladığınız web sitesi formatındaki online düğün davetiyelerini dilediğiniz kadar fazla konuk davet etmek için kullanabilirsiniz.

Nikah töreniniz ve düğününüz farklı iki gün olacaksa bu bilgiye mutlaka davetiyenizde yer vermeyi unutmayın. Hatta size önerimiz konuklarınızın kafa karışıklığı yaşamaması için iki farklı davetiye hazırlamanız olur. Böylece hem iki davetiyeyi iki farklı tarzda oluşturabilir, hem de iki etkinliğe de kimlerin geleceğine karar vermekte daha özgür olursunuz. Bütçeniz uygun ise hem nikah davetiyesi hem de düğün davetiyesi yaptıracak şekilde bir planlama yapmanız sizi çok rahatlatacaktır. Nikahınız için sade ve şık bir online davetiye hazırlarken, düğün için daha süslü bir tarz seçebilirsiniz.

Sevdiklerinize düğün gününüzün detaylarını bildireceğiniz düğün davetiyesini yaptırmak için Davetino.com’u ziyaret edebilir, fiyat ve hizmetleri inceleyebilirsiniz.

Davetiyeler Ne Zaman Dağıtılmalı?

Davetiyelerin konuklarınıza ne zaman gönderildiği davetiyenin kendisi kadar önemlidir. Çünkü davetiyenizi konuklarınıza fazla erken gönderirseniz konuklarınızın düğün tarihinizi unutma olasılığı vardır. Fakat geç bir tarihte gönderirseniz bu sefer de konuklarınız düğün tarihinizi kendi planlarına uydurmakta zorlanabilirler. Dolayısıyla davetiyenizi göndermek için en iyi zamanlama düğününüzden 2 ay öncesidir. Böylelikle hem katılım durumu (LCV) toplamak için yeterli süreniz kalır, hem de konuklarınıza da ajandalarında size yer vermeleri için yeterli bir süre bırakmış olursunuz. Davetino.com üzerinden hazırlamış olduğunuz web sitesi formatındaki online davetiyenizi göndereceğiniz bir davetli listesi hazırlamanız gerekir. Davetli listenizi birkaç kere gözden geçirmeyi unutmayın, listenize baktıkça unuttuğunuz isimler çıkabilir. Davetli listenizi finalize ettikten sonra hazırlamış olduğunuz davetiyenin linkini güzel bir mesaj ile konuklarınıza tek tek SMS, Whatsapp ya da e-posta üzerinden göndermeniz gerekir. Online davetiye kullanmanın en büyük avantajı farklı şehirlerde oturan konuklara davetiyelerinizi ulaştırmak için kargo ile uğramanız gerekmemesidir. Size büyük bir vakit kazandırır. Düğününüze bir 1 ay kala misafirlerinizin katılım durumlarını finalize etmeli, kişi sayısını netleştirmeli ve bu sayıyı düğün mekanına bildirmelisiniz. Üstelik online olarak hazırlanan katılımcı listesini excel olarak indirip bir oturma düzeni de çalışabilirsiniz.

Online davetiye kullanmanın avantajlarını sizler için listelemiş olduk. Siz de pratik, ekonomik, şık ve hızlı bir online düğün davetiyesi hazırlamak isterseniz Davetino.com’u ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir