Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Network Marketing Modelleri Nelerdir? Limoonsoft

Network Marketing Modelleri Nelerdir? Limoonsoft

Haberler Z Haberler Z -
0

Network marketing modelleri Limoonsoft’un verimli çalışmalarıyla daha güvenlikli ve daha yüksek performans sağlayacak şekilde geliştirmeler yapılmaktadır. Modellerde tüm verileri güven içinde yedeklenebilmektedir. Korunaklı sistemler sayesinde de veriler en iyi şekilde korunmuş olur. Tüm modeller için en iyi kazançların elde edilmesini sağlayacak projelerle Limoonsoft müşterilerine destek vermektedir.

Unilevel Network Marketing Modelleri

Network marketing modelleri arasında en adaletli sistem olarak bilinmektedir. Bu sistemde kişi kendi altına istediği sayıda üye eklemesi yapabilmektedir. Bu da kazançta bir kısıtlama olmadığı anlamına gelmektedir. Kişisel performans ne kadar fazlaysa kazanç da o kadar fazla olacaktır. Bu modelde satışların ve dolayısıyla performansın artması için; sponsor bonusu, performans bonusu, kodlu bonus, kademe ilerleme bonusu, kademeli bonus, liderlik bonusu ve kodlu bonus gibi bonus modelleri yapılmıştır.

Binary Sistem

Binary sistem ikili sistem olarak bilinmektedir. Kişi bu sistemde kendisine iki kişi eledikten daha fazla ekleme yapamaz. İkiden fazla ekleme olacağı zaman bu ekleme kendisine değil, ikinci ya da üçüncü eklediği kişiye eklenir. Bu eklemelerin de ikinci ve üçüncü kişi arasında dengeli şekilde yapılması gerekir. Binary sistem çok yaygın şekilde tercih edilen bir sistemdir, çünkü kazanç dağılımı fazladır. Binary modelde satışların artması için sponsor bonusu, satış denge bonusu ve eşleşme bonusu yapılmıştır. Binary sistemde limoonsoft.com bonusların artması için destekleyici çözümler bulmakta ve geliştirmektedir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir