Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Meta Medya ile Sosyal Medya Hesaplarınızı Kolayca Doğrulayacaksınız

Meta Medya ile Sosyal Medya Hesaplarınızı Kolayca Doğrulayacaksınız

Haberler Z Haberler Z -
0

Meta Medya, Türkiye’nin köklü ve alanında geniş hizmet ağıyla müşterilerine çözümler sunan dijital pazarlama ajansıdır. Türkiye’nin ilk Facebook Media Partner’i olan Meta Medya, Facebook’un adını META olarak değiştirmesinin ardından Meta Business Partner olarak da Türkiye’de hizmet veren ilk sosyal medya ajansı olmuştur.

Sunduğu birbirinden pratik, çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde müşterilerinin memnuniyetini kazanan ve Türkiye’de adından çokça söz ettiren Meta Medya’nın başlıca hizmetleri arasında yer alan sosyal medya hesap doğrulama işlemlerinden sizlere kısaca bahsedeceğiz.

Kullanıcılar arasında “Mavi Tik” veya “Mavi Rozet” olarak bilinen hesap doğrulama işlemleri, yetkili kişiler tarafından yapılmadığı taktirde kullanıcılar tarafından profile zarar verilerek işleri daha da içinden çıkılmaz hale sokuyor. Mutlaka bir Facebook yani yeni ismiyle META partneri tarafından yapılması gereken bu işlemlerde; işlemler öncesi profilin durumu mutlaka incelenmelidir.

Meta Medya, hesap doğrulama danışmanlığı hizmeti sunduğu tüm müşterilerinin profillerini A’dan Z’ye inceleyerek; profilin olumsuz yanıtlanmasına fırsat bırakmayacak şekilde gerekli tüm optimizasyonları sağlamaktadır. Basın bülteninden, google bilgi paneline; destekleyici sosyal mecra profillerinden, wikipedia profiline kadar tüm işlemleri sağlayan Meta Medya, bugüne kadar 67’si işletme profili olmak üzere 300’ün üzerinde hesap doğrulama işlemini başarıyla tamamlamıştır.

Günümüzde markalara veya şahıslara ciddi bir prestij sağlayan hesap doğrulama işlemlerinin fiyatlandırmaları ise profil bazlı değişmektedir. Meta Medya ekibi öncelikle profilinizi inceler, gerekli hizmetler listesi çıkarır, profil ile alakalı teklifi sunar ve sözleşmeli bir şekilde işlemlerine başlar.

Mavi rozet işlemlerinde basın bültenlerinin yani dijital haber ve tanıtım yazılarının öneminin farkında olarak hizmet sağlayan Meta Medya, 100’ün üzerinde ulusal çapta yayın sağlayan haber ve blog sitesiyle doğrudan anlaşmalıdır. Alanında uzman editör ekibi tarafından titizlikle hazırlanan içerikleri servis eder, kısa sürede yayına aldırarak müşterileri ile paylaşır.

Tüm detaylı bilgiler için Meta Medya’ya www.metamedya.net internet sitesinden ve @metamedyaresmi kullanıcı isimli instagram hesabı üzerinden ulaşabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir