Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. MertJet İle İster İş İster Tatil Yolculuklarınızda Yepyeni Bir Deneyim: Kiralık Jet Hizmetleri!

MertJet İle İster İş İster Tatil Yolculuklarınızda Yepyeni Bir Deneyim: Kiralık Jet Hizmetleri!

Haberler Z Haberler Z -
0

Sınırsız hava ortağınız olan Mert Jet ile kiralık jet ve diğer tüm hava araçlarımızı dilediğiniz istikamet için uygun fiyatlar ile kiralayabilirsiniz.

Seyahatin en stresli ve konforsuz kısmı seyahat araçları olarak karşımıza çıkmaktadır. Planladığınız seyahatinizi sizlere sunduğumuz seyahat araçları ile üst düzey konforda gerçekleştirebilir ve bu sayede seyahatinizin her anından muhteşem anılar biriktirebilirsiniz. Uzun yolculuklarınızda 14 saate kadar aralıksız uçma imkanı sunan uzun menzilli jet kiralayabilirsiniz. Bunun yanında kısa mesafe uçuşlarınız için hafif jet kiralama hizmetlerimize kadar ihtiyacınız olan her tür hava aracınıza sitemizden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Görüldüğü gibi firmamız sizin seyahat ihtiyaçlarınız ve beklentileriniz doğrultusunda şekillenmekte ve böylelikle aradığınız konfor ve güvenliği sizlere sunmaktadır.

Kİralık Jet Fİlomuz

Hayallerinizdeki konforlu, rahat ve keyifli uçuş imkanını sizlere sunan firmamız seyahat edecek kişi sayısı, iki mesafe arasındaki uzaklık ve seyahat beklentileriniz doğrultusunda sizlere sayısız seçenek sunmaktadır. Sizlere sunduğumuz sayısız seyahat seçeneği kiralık özel jet ihtiyaçlarınızı en doğru ve en ideal şekilde karşılamanızda size yardımcı olmaktadır.

Örneğin, ilk olarak yazımızın giriş kısmında da değindiğimiz üzere hafif jet modellerimizden Hawker 400XP jetimiz orta ve kısa menzilli uçuşlarda aradığınız esneklik, düşük işletme maliyeti, konfor ve yaygın bakım ağını sizlere ulaştırmaktadır. Eğer iş seyahatiniz için hızlı, konforlu ve esnek çözümler sunan bir jet arayışındaysanız bu kiralık özel uçak modelimiz beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır.

İş seyahatleriniz için en popüler seçenekler arasında yer alan orta boyutlu jet modellerimiz arasında Citation XLS dünyada en çok satan jet modellerinden birisidir. Bu jet modelinin bu kadar yoğun ilgi görmesinde pek çok faktör rol oynamaktadır. Örnek olarak, güvenli uçuş imkanı, VIP gezginlerin aradığı konfor ve büyük yerleşik tesisleri ile eşsiz bir uçuş deneyimi sunan bu model 9 kişiye kadar seyahat etme imkanına sahip olmanızı sağlar.

13 kişiye kadar yolculuk yapabileceğiniz ağır jetler ise grup halinde seyahat için ideal modellerdir. Mesela spor takımlarından şirket yöneticilerine ve ayrıca müzisyenlere kadar pek çok saygın insanın tercih ettiği bir jet modelimizdir. Ağır jetler arasında yer alan Embraer Legacy 600/650 oldukça geniş bagaj alanı sunmaktadır. Oldukça göz alıcı bir görünüme, konfora ve emniyetli uçuş imkanına sahip olan bu kiralık özel jet uçak modelimiz kalabalık gruplar halinde, bagaj sınırlaması olmaksızın seyahat etmek isteyenlerin bir numaralı tercihi olarak karşımıza çıkmaktadır.

Uzun menzilli uçak modellerimiz arasında yer alan Global Express 16 kişiye kadar seyahat etme imkanı sunarken bununla birlikte yakıt doldurmadan 6000 deniz mili seyahat etmenizi sağlar. Ferah ve havadar kabini, eğlence salonu ve hızlı seyahat imkanı bu modelimizin en göz alıcı özellikleri arasında yer almaktadır.

Kiralık Jet Fiyatları

Hızlı, güvenli ve konforlu bir uçuş için bir uçak kiralama firması arayışındaysanız sizlere oldukça ekonomik fiyatlar karşılığında hizmet verdiğimizi bilmenizi isteriz. Uçak ve jet kiralama hizmeti milyon dolarlar harcanarak yararlanılabilecek bir hizmet olarak görülmektedir. Halbuki sanılanın aksine özel jet kiralamak çok daha ekonomiktir ve özellikle birden fazla kişi ile seyahat ettiğinizde düşündüğünüzden çok daha bütçe dostu fiyatlar ile seyahat edebileceğiniz bir hizmettir. Her ne kadar fiyatlarımız uçağın yaşına, firmaya, konuma ve ülkeye göre farklılık gösterse de birkaç model üzerinden sizlere sunduğumuz kiralık jet fiyatları şu şekilde listelenebilir:

4 kişiye kadar seyahat imkanı sunan HA – 420 HondaJet modelimiz 2.661 km mesafeye kadar aralıksız uçuş yapabilmekte; maksimum 3 saate kadar uçuş imkanı sunmakta olup saat başı maliyeti 1900 dolardır.

5 saatlik uçuş süresine ve 4478 km uçuş mesafesine sahip olan Hawker Beechcraft 900XP modelimizde 9 kişiye kadar seyahat edilebilmekte olup kiralık özel jet fiyatları arasında saat başı maliyeti 6000 dolardır.

6 kişiye kadar seyahat edebileceğiniz Beechcraft King Air 200 modelimiz ise üç buçuk saat uçuş süresine ve 2926 km mesafeye kadar uçuş imkanı sunmaktadır. Saatte 515 km/s hıza ulaşabilen modelimizin saatlik kiralama ücreti ise 2000 dolardır.

Orta boy ve süper boy modellerimiz arasında Bombardier Learjet 40/40XR 3 saate kadar uçuş imkanına ve 3156 km uçuş mesafesine sahiptir. 6 kişi çok konforlu bir seyahat yapabileceğiniz özel kiralık jet hizmetimizin saatlik maliyeti 4500 dolardır.

12 saate kadar aralıksız uçuş imkanı sunan Boeing BBJ 25 – 50 kişi arası seyahat edebileceğiniz, 17594 km uçuş mesafesine sahip olup saat başı 20000 dolara kiralayabileceğiniz heavy jet modelimizdir.

Kiralık Özel Jet Uçak Fiyatları

İstanbul → Londra arası kiralık özel jet uçak fiyatları

Hafif Jet 18.600 EUR

Orta Kabin Jet 26.100 EUR

Büyük Jet 35.100 EUR

İstanbul → Zürih arası kiralık özel jet uçak fiyatları

Hafif Jet 17.000 EUR

Orta Kabin Jet 24.500 EUR

Büyük Jet 32.800 EUR

İstanbul → Paris arası kiralık özel jet uçak fiyatları

Hafif Jet 17.100 EUR

Orta Kabin Jet 24.600 EUR

Büyük Jet 32.900 EUR

Bodrum → Mikonos arası kiralık özel jet uçak fiyatları

Hafif Jet 6.600 EUR

Orta Kabin Jet 8.850 EUR

Büyük Jet 11.100 EUR

Hafif Jet (7 koltuk), Orta Kabin Jet (8-9 koltuk), Büyük Jet (10-16 koltuk)

İstanbul → Bodrum arası kiralık özel jet uçak fiyatları

Hafif Jet 6.800 EUR + KDV

Orta Kabin Jet 9.400 EUR + KDV

Büyük Jet 13.100 EUR + KDV

İstanbul → Antalya arası kiralık özel jet uçak fiyatları

Hafif Jet 7.100 EUR + KDV

Orta Kabin Jet 9.600 EUR + KDV

Büyük Jet 13.350 EUR + KDV

Özel Jet Kİralama Avantajları

Fikri bile oldukça cazip ve çekici gelen özel uçak kiralama hizmeti aynı zamanda gezginlere pek çok avantaj sunmaktadır. Bu avantajlar arasında:

Seyahat saatinizi siz planlarsınız. Bu sebeple uçağa yetişme sıkıntısı olmadan, uçuş günü programınıza göre en uygun saatte seyahat etme imkanına sahip olursunuz.

Standart seyahat yöntemleri çoğu zaman aktarmalı olduğundan havalimanında saatlerce beklemenize yol açabilmektedir.

Çok kişi ile seyahat ettiğiniz durumlarda oldukça makul fiyatlardan seyahat edebilirsiniz; bunun sonucunda beklediğinizden çok daha ekonomik özel jet uçak fiyatları ile seyahatinizde üst düzey konforu yakalayabilirsiniz.

Lüks, elit ve seyahatinizin her anından keyif alacağınız bir seyahat imkanı sunar. Oldukça rahat ve konforlu koltuklardan eğlence alanlarına ve yemek servislerine kadar her anlamda beklentilerinizin üzerinde bir uçuş deneyimine sahip olmanızı sağlar.

Seyahat yorgunluğunuzu en aza indirgemenizi ve seyahat halindeyken rahatlıkla çalışabilmenizi sağlayan uçak kiralama firmaları sayesinde hızlı ve efektif bir yolculuğun tadına varabilirsiniz.

Kısacası bu saydığımız ve daha pek çok örnek verebileceğimiz avantajlar açıkçası özel jet kiralayarak seyahat etmek istemenizde büyük rol oynamaktadır.

MertJet Neden Tercİh Edİlmelİ?

Sizlere uçak kiralama şirketleri arasında güvenilir, kaliteli, profesyonel, hızlı, konforlu ve en önemlisi bir seyahat vadediyoruz. Sonuçta kaliteli ve konforlu bir uçuş deneyiminden herkesin yararlanması gerektiği prensibiyle hareket ediyoruz ve size pek çok hava aracı ile hizmet veriyoruz. Yurtdışı ya da yurtiçi uçak kiralama hizmetinden yararlanmak isteyen müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda şekillenen bir hizmet anlayışı sunuyoruz.

Son olarak bir uçak kiralama hizmetinden beklediğiniz her şeyi ve çok daha fazlasını sizlere sunan bir uçak kiralama şirketi arıyorsanız; bir telefon ya da e-posta kadar yakınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.

İlgili Yazılar