Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’dan Geleneksel İftar Sofrası

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’dan Geleneksel İftar Sofrası

Haberler Z Haberler Z -
0

İstanbul Boğazı’nın Avrupa kıyısında yer alan ve iki köprüyü de kapsayan eşsiz manzarasıyla nefes kesen Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, Geleneksel Türk Mutfağı’nın vazgeçilmez tatlarının yer aldığı menüsü ile Ramazan boyunca misafirleri benzersiz bir iftar ziyafetinde ağırlıyor. İstanbul Boğazı’nın yanı başındaki muhteşem manzaraya hakim Bosphorus Restaurant’ın bahçesinde sevdikleriniz ile keyifli bir iftar sofrasında buluşabilir veya özel Ramazan daveti ve organizasyonlar için Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un birbirinden seçkin etkinlik alanlarında misafirlerinizi ağırlayabilirsiniz.

Ramazan’ın vazgeçilmezi pideden pastırmaya, zeytinyağlılardan ev yemeklerine Türk Mutfağı’nın eşsiz lezzetlerinin sunulduğu iftar menüsünde sıcak başlangıçlarda içli köfte, su böreği ve kuru patlıcan dolması gibi geleneksel tatlar öne çıkıyor. Ana yemek olarak servis edilen kuzu tandır ve safranlı pilav ise eski Ramazan sofralarını günümüze taşıyor. Güllaç ve baklava gibi Ramazan tatlılarının da bulunduğu menüye ek olarak yer alan cezerye ve lokum büfesiyle de geleneksel lezzetler unutulmuyor. Yemeklere eşlik edecek şerbet, boza ve salep gibi birçok içecek de Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un iftar menüsünde yer alıyor.

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, eşsiz manzarası, birbirinden çeşitli ve lezzetli yemekleri ve keyifli fasıl programı ile Ramazan’ı tüm duyularınızla yaşatacak. Ramazan boyunca iftar sofralarınıza eşlik edecek canlı fasıl grubu ile geleneksel Ramazan geceleri bir kez daha hatırlanacak.

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un Executive Chef’i Fabio Brambilla ve yetenekli ekibinin özenle hazırladığı iftar sofraları ile sevdiklerinizle keyifli bir Ramazan akşamı geçirmek, en kalabalık misafir gruplarınızı dahi en güzel şekilde ağırlamak için şimdiden yerinizi ayırın. 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir