Mamak Belediyesi’ne gelen istekler güldürdü

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilçe sakinlerinin istek, öneri ve şikayetlerini iletebildikleri Çözüm Merkezinin pandemi sürecindeki çağrı mesaisi arttı. Mamaklıların çağrı, mail, WhatsApp, SMS ve mobil uygulama yoluyla ilettikleri taleplerini alan Merkeze yılın ilk aylarında yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) olmadığı dönemde günlük 400-500 başvuru gelirken bu rakam salgının başlamasıyla yaklaşık iki katına çıkarak günlük bine yaklaştı….

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Mamak Belediyesi’ne gelen istekler güldürdü

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilçe sakinlerinin istek, öneri ve şikayetlerini iletebildikleri Çözüm Merkezinin pandemi sürecindeki çağrı mesaisi arttı.

Mamaklıların çağrı, mail, WhatsApp, SMS ve mobil uygulama yoluyla ilettikleri taleplerini alan Merkeze yılın ilk aylarında yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) olmadığı dönemde günlük 400-500 başvuru gelirken bu rakam salgının başlamasıyla yaklaşık iki katına çıkarak günlük bine yaklaştı.

“KOCAM KORONAYA YAKALANDI, SORUMSUZ KAYNANAM BAHÇEDE ÇALIŞMAYA ÇAĞIRIYOR”

Merkez, yılın ilk 9 ayında 240 bine yakın istek, öneri ve şikayet gibi bildirimleri alarak Belediyenin ilgili birimleri başta olmak üzere diğer kurum ve kuruluşlara anında iletti, takibini yaptı, çözüm sağladı.

7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren birime, “Köpeğim üç gündür hapşırıyor, kesin korona oldu, yetişin”, “Virüsü bitirmek için uçakla havadan ilaç sıkılmasını rica ediyorum”, “Kocam koronaya yakalandı, sorumsuz kaynanam bahçede çalışmaya çağırıyor. Kaynanamı engeller misiniz?”, “Bulun artık şu aşıyı kardeşim”, “Koronaya karşı hangi ilaçları öneriyorsunuz?”, “Salgının bitiş tarihi ne görünüyor?”, “Çamaşır makinem bozuldu”, “Eşim evi terk etti, eşimi bulun”, “Kayınvalidemin fenalığına son vermek istiyorum, başkanım yardım etsin.” gibi talepler geliyor.

KAYINVALİDESİNDEN ŞİKAYETÇİ OLAN GELİN YARDIM İSTEDİ

Kayınvalidesinden şikayetçi olan bir gelin Çözüm Merkezini arayarak onun eşini sürekli kandırdığını ifade etti. Kadın hem kayınvalidesinin “fenalığına son vermek” hem de kocasına annesinin yalan söylediğini ispatlamak istediğini belirtti.

Merkeze gelen ilginç çağrılar arasında yemek siparişi verenlerin yanı sıra çocuğunun kilosundan yakınanlar da bulunuyor.

Belediyeye koronavirüsle ilgili de gülümseten çağrı ve istekler ulaştı. Bunlar arasında bir vatandaşın salgını bitirmek için havadan uçakla ilaç sıkılmasını önermesi, bir başkasının ise “Bulun artık şu aşıyı kardeşim.” çıkışın yapması dikkati çekiyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Çözüm Merkezinin, vatandaş isteklerinin çözüme kavuşma ve hizmet noktasında çok önemli bir araç olduğunu, gereksiz meşgul edilmemesi gerektiğini ifade etti.

(AA)

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Benzer Haberler
Interpol Tarafından Aranan Uyuşturucu Madde Finansörü Yakalandı
Interpol Tarafından Aranan Uyuşturucu Madde Finansörü Yakalandı
Emniyet Genel Müdürlüğü, Kafes-18 Operasyonu ile 39 Organize Suç Yapısını Çökertti
Emniyet Genel Müdürlüğü, Kafes-18 Operasyonu ile 39 Organize Suç Yapısını Çökertti
DSİ’nin 66 İlde İnşa Ettiği 369 Eser Hizmete Giriyor
DSİ’nin 66 İlde İnşa Ettiği 369 Eser Hizmete Giriyor
İçişleri Bakanlığı’nın Çember-8 Operasyonunda 4.951 Firari Yakalandı
İçişleri Bakanlığı’nın Çember-8 Operasyonunda 4.951 Firari Yakalandı
‘Kahramanlar 33’ Operasyonunda 78 Sığınak İmha Edildi
‘Kahramanlar 33’ Operasyonunda 78 Sığınak İmha Edildi
İstanbul’da “İskoçlar Çetesi”ne Operasyon: 8 Tutuklama
İstanbul’da “İskoçlar Çetesi”ne Operasyon: 8 Tutuklama
Haberin Doğru Adresi Z kuşağının Yeni Adresi
Haberler Z - Güncel Son dakika haberleri

Reklam & İşbirliği: [email protected]

Copyright © 2025 Tüm hakları HABERLERZ 'de saklıdır.