Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Link ile Ödeme Alma Dönemi Başladı

Link ile Ödeme Alma Dönemi Başladı

Haberler Z Haberler Z -
0

 

Link ile ödeme alma, otel rezervasyon ödemelerinin kredi kartı veya banka kartı aracılığıyla tek bir link üzerinden online olarak alınmasını sağlayan bir yöntemdir. SimpraLink ile ödeme linkini müşterilerinize ileterek pratik olarak ödeme almanız mümkün. Link ile ödeme yöntemi hem bireysel hem de kurumsal ödemelerde tercih edilmektedir. Bu sistem, müşteri lokasyonlarının hiçbir önemi olmaksızın, internete bağlanabilen cihazlardan, 7/24 ödeme almanızı sağlar. SimpraLink, tüm ihtiyaçlarınıza yönelik donatılmış yapısı ile otelinizdeki ödeme akışının sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesine olanak tanır.

 

SimpraLink’in çift yönlü Opera, Suite8 ve SimpraPMS entegrasyonu ile rezervasyon numarası sorgusu yaparak, ödemelerinizi alabilirsiniz. Müşterilerinize göndereceğiniz e-posta ve SMS’leri farklı dillerde hazırlayarak müşterilerinize kendi dillerinde hizmet verebilir ve müşteri memnuniyeti sağlayabilirsiniz. SimpraLink ödeme esnasında müşterilerin kullandığı karta göre bankanın sanal POS’una  yönlendirme yapar. Bu sayede müşteriler bankanın sunduğu taksitlendirme seçeneklerinden faydalanarak işlemlerini gerçekleştirebilirler. Ayrıca işletmenize özel olarak hazırlanan sayfa üzerinden tüm ödeme süreçlerini pratik ve güvenli bir şekilde yönetmeniz de mümkün.

 

SimpraLink ile müşterilerinize tek çekim ve taksitli ödeme seçeneği sunabilirsiniz. Bu sayede, işletmenizin sunduğu hizmet kalitesini arttırabilirsiniz. Rezervasyon ödemelerini TL‘nin yanı sıra USD, EURO, GBP ve SAR vb. para birimleriyle alabilirsiniz.

 

SimpraLink ile Güvenli Ödeme

İşletmenize özel olarak hazırlanan bağlantıyı, SMS veya e-posta aracılığıyla müşterilerinize ileterek kolayca ödeme alabilirsiniz. SimpraLink’in 3D Secure şifreleme yöntemiyle ödemelerinizi güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Link ile ödemelerinizde 3D Secure altyapısı sayesinde müşteri kart bilgileri, ödemeyi alan tarafla paylaşılmaz. Böylelikle kredi kartı ve kişisel bilgilerini işletmeler ile paylaşmak istemeyen müşterilerinize, ödeme alternatifi oluşturarak güvenlerini ve memnuniyetlerini kazanmanız mümkündür. Kart sahibi bilgisi dışında işlem gerçekleştirmemesi sebebiyle, ödemeler sıfır risk taşır ve işleme yapılan itirazların önüne geçilir.

SimpraLink ile Nasıl Ödeme Alınır?

Link ile ödeme alma sisteminde, kayıtlı müşteriler listenizden, ödeme talep edilecek müşteri seçilir, ardından ücret tutarını girerek ödeme talebinde bulunabilirsiniz. SMS ve e-posta aracılığıyla talep edeceğiniz ödemelerde gönderilecek mesajın içeriğini, e-tahsilat sisteminde önceden hazırlamış olmanız gerekmektedir. Müşterileriniz kendilerine gelen SMS ya da e-posta içerisindeki ödeme linkine tıklayarak ödeme sayfasına direkt olarak yönlendirilir. Kredi kartı bilgileri sisteme girildikten sonra, gelen 3D Secure şifresi ile kolay ve güvenli bir ödeme süreci tamamlanmış olur. Opera, Suite8 ya da SimpraPMS kullanıyorsanız, aldığınız ödemeler sistem üzerinden görüntülenir ve rezervasyonla eşleştirilir.

SimpraLink’in Kullanım Alanları

Otelinizin ödeme alması gereken tüm süreçlerini, tek bir link üzerinden tamamlayabilirsiniz. Opera, Suite8 ve SimpraPMS entegrasyonu ile tüm müşteri ödemelerinizi, rezervasyon kodu sorgulayarak tek bir link üzerinden alabilirsiniz. Tüm banket ve etkinlik ödemelerinizi SimpraLink ile alarak kolaylıkla satış yapmanız mümkün. Otelinizdeki tüm ek hizmetlerin (SPA, sauna, güzellik merkezi vb.) ödemelerini alabilirsiniz. SimpraLink ile birlikte çalıştığınız tüm işletmelere ait cari hesap ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir