Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Lays’ın “Gülümseyen Paket Kampanyası” binlerce genci güldürüyor

Lays’ın “Gülümseyen Paket Kampanyası” binlerce genci güldürüyor

Haberler Z Haberler Z -
0

 

Türkiye’nin dört bir yanında özenle yetiştirilen patateslerden üretilen Lay’s, İhtiyaç Haritasıyla beraber gerçekleştirdiği “Gülümseyen Paket Kampanyası” yla binlerce gencin eğitim masraflarına destek oluyor.

 

Dünyanın önde gelen yiyecek ve içecek şirketlerinden PepsiCo’nun sevilen yiyecek markaları arasında yer alan Lay’s, İhtiyaç Haritası iş birliği ile yürüttüğü “Gülümseyen Paket Kampanyası” projesiyle ihtiyaç sahibi gençlerin kırtasiye malzemesi ihtiyaçlarını karşılayarak onların yüzlerini güldürüyor.

Lay’s “Gülümseyen Paket Kampanyası” projesiyle, İhtiyaç Haritası tarafından belirlenen Adana, Antalya, Denizli, İstanbul ve İzmir illerindeki binlerce ihtiyaç sahibi gencin her birine eğitim hayatında gereksinim duyduğu kırtasiye malzemeleri ihtiyaçlarını karşılanarak, okul masraflarına destek olunuyor. Gençler için özel olarak hazırlanan paketlerde, renkli kalem, defter, kalemtıraş, kurşun kalem, silgi, makas, yapıştırıcı, post it, zımba, zımba teli, hesap makinesi ve daksil gibi eğitim hayatında gereksinim duyulacak malzemelerden oluşuyor.

Gençlere verilmek için hazırlanan paketlerin malzemeleri de Sosyal Pazaryeri üzerinden yerel esnaf veya kırtasiyeler üzerinden alınıyor. Bu şekilde ihtiyaç sahibi gençlere destek olunurken yerel ekonomiye de katkı sağlanıyor.

“Lay’s ile paylaş bir gülümse!” sloganı ile gerçekleşen projenin reklamı filminde Demet Evgar, insanları Lay’s’in gülümseyen paketleriyle fotoğraf paylaşmaya davet etti. Tüm Türkiye de on binlerce kişi de fotoğraf paylaşıp “Gülümseme Zinciri”nin parçası oldu.

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir