Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Korku Evi Nedir?

Korku Evi Nedir?

Haberler Z Haberler Z -
0

Korku evi Kadıköy son yılların en gözde oyun alanları olarak karşımıza çıkmaktadır. Aslında korku temalı, evden kaçış oyunundan esinlenerek hazırlanan korku evlerinde yüksek düzeyde korku ve gerilim hakimdir.60 dakikalık süren bir oyun serüveni için korku evlerinin her biri kendi konseptine göre farklı özelliklere sahip olarak dizayn edilmektedir. Burada Amaç korku evlerinin sizlere bırakmış olduğu ipuçları ile şifreleri çözerek en hızlı şekilde çıkışa ulaşabilmenizdir.

Tüm dünyada yaygın bir şekilde kullanılan korku Evleri son yıllarda ülkemizde de farklı tasarımları ile dikkat çekmektedir. Her biri farklı hikaye ve konsepte sahip olan korku evleri Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirebileceğiniz eşsiz mekanlar arasında yer almaktadır.

İstanbul korku evi araştırmalarınızda Dehşetin Yüzü Kadıköy Korku Evi ön plana çıkmaktadır.  Kadıköy’ün en büyük korku evlerinden biri sonra özelliğini taşıyan bu mekan 3 katlı bir yapıya sahiptir. Bulmacaları çözerek tünellerden geçip engelleri açabileceğiniz bu mekanda rezervasyon yaptırarak adrenalin dolu bir oyun tadı yaşayabilirsiniz.

Dehşetin Yüzü Kadıköy Korku Evi rezervasyon

Korku evleri rezervasyon ile çalışan yerlerdir. 2 ila 8 kişi arasında oyuncu kabul eden Kadıköy korku evi bir saatlik oyun süresi ile sizlere muhteşem bir deneyim sunmaktadır. İstanbul’un en korkunç korku evi olmaya aday bu mekanda Arkadaşlarınızla birlikte keyifli zaman geçirmek istiyorsanız web sayfasına giriş yaparak buradan hızlı rezervasyon yaptırabilirsiniz.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir