Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Kayseri den Avrupaya dokunan Medyatör Ödüllendirildi.

Kayseri den Avrupaya dokunan Medyatör Ödüllendirildi.

Haberler Z Haberler Z -
0

 

2008 yılından beri profesyonel ekibi ile hizmet vermeye devam eden web tasarımı ve mobil yazılımı üreten firmalardan birisidir. Uzman kadrosunu genç ve dinamik yazılım geliştirme uzmanları ile birleştirerek sektörün önde gelen firmaları arasında olmayı başarır.

Medyatör İnteraktif firması web siteniz ile ilgili her türlü sorunu kolayca çözebilecek bilgi ve donanıma sahiptir.

Kayseri Web Tasarım

Medyatör İnteraktif firması web tasarım firması Kayseri ilinde kurulmuş ve ününü dünyanın pek çok yerine taşımış bir firma olmanın gururunu yaşıyor. 2021 yılında ikincisi düzenlenen Avrupa Teknoloji Ödülleri 2 Aralık 2021 yılında Paris’te bulunan Ritz otelde düzenlenmiştir ve Medyatör İnteraktif ekibi de web tasarım alanındaki başarılı projeleri ve modern tasarım yaklaşımları sayesinde bu ödülü almaya hak kazanmıştır.

Medyatör İnteraktif ekibi 24 teknoloji şirketinin arasından bağımsız jürilerce birinciliğe seçilmiştir. Bu da medyatör interaktif şirketinin alanında en başarılı firmalardan olduğunun göstergesidir

Medyatör İnteraktif firması, her zaman müşterilerinin istediği hizmeti vererek müşterilerini memnun etmiştir.

Web Tasarım Firmaları

Web tasarımı firmaları, web sitelerini kişilerin isteklerine göre geliştirip düzenlerler. Web tasarımı firmaları web tasarımı yapmadan önce içeriğin nasıl düzenleneceğini ve tasarımın ne şekilde konumlandırılacağını planlayarak siteye estetik görünüm kazandırırlar.

Medyatör İnteraktif firması, Türkiye’nin en iyi tasarım firmaları arasında bulunur ve Kayseri merkezli olan bu firma, Türkiye’nin ve Dünya’nın pek çok yerine web sitesi tasarım hizmeti sunar.

Dijital Ajans

Dijital ajans, e- ticaret, arama motorları ve web sitesi tasarımı gibi pek çok alanda hizmet verir. İnternet kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte insanlar e- ticarete yönelmeye başladırlar. E- ticaret yapmak isteyen küçük firmaların büyümeleri için dijital ajans şirketlerinden yardım almaları firmalarının hızla büyümesini sağlar. Medyator İnteraktif şirketi de hızla büyümenize yardımcı olacak dijital pazarlama hizmeti verir.

Medyatör İnteraktif Firmasının Verdiği Hizmetler

Medyatör İnteraktif firması kurulduğu günden beri hizmetlerini arttırarak yol almaya devam etmiştir. Kayseri web tasarım, Mobil uygulama geliştirme, dijital pazarlama ve seo optimizasyon gibi pek çok alanda hizmet verir.

Medyatör İnteraktif firmasının ilk amacı kişilere profesyonel hizmet vermek ve müşteri memnuniyetini en üst seviyelere çıkartmaktır. Bu yüzden de güler yüzlü, alanında uzman kişiler ile çalışır.

Medyator İnteraktif İletişim

Medyatör İnteraktif firmasından bilgi almak isteyen kişiler, şirketin telefon numaralarını kullanarak iletişime geçebilirler. Ayrıca firmanın facebook, instagram, twitter ve linkedin gibi sosyal medya hesapları da vardır. Sosyal medya hesaplarından da firma ile ilgili detaylı bilgilere ulaşabilir, aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Medyator İnteraktif Fiyat

Medyatör İnteraktif firması, vereceği hizmete göre teklif belirler. Firma ile iletişime geçerek fiyat hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Medyatör İnteraktif Ödeme İşlemleri

Ödeme işlemi yapmak için Medyatör İnteraktif sitesinde ödeme yap butonuna tıklayarak güvenli bir şekilde ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Verilen kart bilgileri kesinlikle kayıt altına alınmamaktadır.

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir