Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Katılımevim’de Herkes Ev Sahibi Olabilir

Katılımevim’de Herkes Ev Sahibi Olabilir

Haberler Z Haberler Z -
0

 

Ev sahibi olmanın giderek zorlaştığı bu dönemde bütçenize uygun taksitlerle kredi çekme olasılığınız bir hayli düşük. İlk olarak başvurduğunuz kurumların teminat veya ipotek şartları sebebiyle hayal ettiğiniz eve sahip olma arzunuzu gerçekleştiremiyorsanız size bir önerimiz var. Katılımevim, faiz ödemeden ve yüklü kredilerin altına girmeden istediğiniz eve kavuşmanız için tasarlanan ödeme yöntemlerine sahip bir tasarruf finansman şirketi. İnsanlar arası dayanışmayı başlıca prensibi haline getiren Katılımevim, taksitle ev alma seçeneğini sahip olduğunuz hayat standartlarından mahrum bırakmadan sağlıyor.

Standartlarınızdan Ödün Vermeden Ev Alın

Katılımevim, sizleri borçlandırarak uzun yıllar yüksek kredi taksitleri ödemenize neden olan kurum ve kuruluşların aksine hiçbir peşinat talep etmeden herkesin bir eve sahip olabilmesi amacıyla çalışıyor. Temelde iki ödeme seçeneği sunan Katılımevim, bilindik taksitle ev alma yöntemlerinin dışına çıkarak güven esasına dayalı ödeme planları hazırlamaktadır. Ev sahibi olmak isteyen herkesin hiçbir koşul ve şart aranmadan başvuracağı bu sistem, bugün geldiği noktada birçok ailenin ev sahibi olmasına imkan sağlamıştır.

Günümüzde İstanbul’da taksitle ev sahibi olmak oldukça zor ödeme koşullarıyla mümkün olabiliyor. Yüklü miktarlarda çekilen kredilere ek olarak hayat güvenceniz olarak gördüğünüz tüm birikiminizi de İstanbul gibi büyük şehirlerde ev sahibi olmak için kullanmak zorunda kalabilirsiniz. Nüfus yoğunluğu ve şehir hayatının pahalılığı sebebiyle zaten zor olan finans gücünüz, bu koşullarda çekilen yüksek faizli kredilerle daha da düşük bir seviyeye inebilir.

Katılımevim’den Taksitle Ev Alma Avantajları

Katılımevim’e üye olarak tüm ödeme zorluklarını yaşamadan ev sahibi olabilirsiniz. Çekilişli plan ve kişiye özel plan seçeneklerinden size hangisinin daha uygun olduğunu düşünüyorsanız onu seçebilir ve ev sahibi olmaya bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Katılımevim ile ek ücretlere ve dosya masrafına tabi tutulmadan, banka kredisiz taksitle ev almak için yüklü faizlerle kredi çekmenize gerek yok. Hayat standartlarınızı sabit tutarak ister peşinatlı ister peşinatsız ve faizsiz taksitler içeren ödeme planları sayesinde hayallerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

Faizsiz kredi ödeme yöntemlerini hayata geçirerek peşinatsız kredisiz taksitle ev sahibi olma yolunu açan Katılımevim, sağladığı imkanların yanı sıra çektiğiniz kredilerle ilgili yaşadığınız her sorunda size destek olmayı seçiyor. Ödemeleriniz aksadığında endişelenmenize gerek kalmadan istediğiniz anda kredinizi dondurmanıza imkan veren Katılımevim, bir tasarruf finansman şirketi olmasının yanı sıra sahip olduğunuz tüm hakları korumak için çalışmaktadır.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir