Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Karakaya Global Gururla Sunar!

Karakaya Global Gururla Sunar!

Haberler Z Haberler Z -
0

Karakaya Global gururla sunar. Yapmış olduğumuz araştırmalar neticesinde anladık ki ülkemiz klasik araç dünyasında muhteşem bir başarı elde etmiş durumda. Kısa zaman öncesine kadar bu piyasa içerisinde çok fazla adından söz ettiremeyen ülkemiz Yusuf Karakaya & Kaya Ersözlü ortaklığında uzun süren çalışmalar neticesinde ortaya koyular sergi ile atık en iyiler içerisinde yer almış bulunuyor.

200 Farklı Klasik Araç

200 civarında dünyada eşine az rastlanacak araç ile hizmet vermekte olan Karakaya Global 12 bin metre kare üzerine kurulmuş son derece keyifli bir sergi. Sergiyi gün içerisinde sadece ziyaret amaçlı birçok kişi ziyaret ediyor. Bunun yanı sıra satılık klasik otomobil seçeneklerine istediği aracı satın almak mümkün. Kaya Ersözlü ve Yusuf Karakaya tarafından dünyadaki birçok örneği araştırıldıktan sonra tüm detayları düşünülerek hazırlanan bu dev eser sadece ziyaret ve satın alma olarak hizmet vermiyor. Tüm bunların yanı sıra kiralık klasik otomobil temini de bulunuyor. Böylece kısa süreli olan ihtiyaçların da karşılanması sağlanabiliyor.

İstediğin Klasik Araç Seninle

Klasik Otomobil Alım Satım

Karakaya Global ender rastlanacak ve otomobil firmalarının genel olarak ilk ürettikleri araçları bünyesinde bulunduruyor. Böylece klasik araç terimine tam uygun birçok seçenek karşımıza çıkmış oluyor. İstediği aracı satın almak mümkün olduğu gibi bunun dışında belirli sürelerde kiralamak da mümkün.

Klasik Araç Aşıkları

Yusuf Karakaya & Kaya Ersözlü uzun yıllardan bu yana klasik araçlara olan merakları ile bilinen iki kişi. Bu merak sonunda ülkemize oldukça ciddi bir değer kazandırmak için bir neden olarak olmuş durumda. Kendi ilgilerini oldukça güzel bir işletmeye çeviren bu ikili İstanbul da ve aynı zamanda Avrupa da adından söz ettirmeye devam ediyor. Sergi birçok ünlü ismin de kısa zaman içerisinde ilgi odağı olmuş durumda.

KARAKAYA GLOBAL GARAGE

Garaj Sanal Tur Gezi : www.karakayaglobal.com.tr

Bilgi Telefon: +90216 266 62 88

E-Posta: [email protected]

Galeri : Altunizade Mh. Mahir İz Cd. NO:2 34662 Üsküdar/İstanbul

İnstagram: https://www.instagram.com/karakaya.global/

Facebook: https://www.facebook.com/karakaya.global/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir