Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. KALİTENİN ADRESİ MODAFİYAKA

KALİTENİN ADRESİ MODAFİYAKA

Haberler Z Haberler Z -
0

Yozgat’ta modanın adresi olan Moda Fiyaka’nın başarılı sahibi modelist Deniz Ahmet Şahin, ortaya koyduğu yeni modellerde toplumun her kesimine hitap ediyor. Şahin, daha çok siyah kıyafetleri ile tanıdığımız ünlü sanatçı Mümin Sarıkaya’yı da renklerle buluşturarak bir farkındalık oluşturdu.
Uzun yıllardır emek verdiği Moda Fiyaka markasını kısa bir süre Esentepe, Novada yanındaki modern mağazasında Yozgatlılarla buluşturan Deniz Ahmet Şahin, erkek giyiminde ortaya koyduğu yeni modellerle sınırların ötesine ulaşmayı başaran bir isim oldu.                                                                                                                                     İSTANBUL’DAN YOZGAT’A BAŞARI HİKAYESİ
Yozgat’ta giyim sektörünün yeniliklerinde imzası bulunan Deniz Ahmet Şahin, 1996 yılında İstanbul’da adım attığı tekstil sektöründe meslekte kendini geliştiren bir isim oldu.
Kendi markasını oluşturan ve bu gün Yozgat’ta tecrübesini hemşerileri ile buluşturan Şahin, Moda Fiyaka ile hem giyinmeyi sevdiriyor hem de Yozgat’ta dünyanın dikkatini çeken farklı modelleri oluşturuyor. Moda Fiyaka, özellikle son yıllarda Türkiye’nin ve dünyanın farklı yerlerinden giyinmeyi sevenlerin adresi olmayı başardı.                                   Deniz Şahin bize verdiği röportajında ekibi hakkında şöyle bahsetti :                                                                                                                                                             “Atölyemizde ekip arkadaşlarımız mağazamızdan müşterilerimizden almış oldukları ürünleri tam müşterilerimizin üzerine göre her şeyini yapıyorlar. Müşterilerimiz aldıkları ürünleri üzerlerine kusursuz bir şekilde giysinler diye ekip arkadaşlarımız tam gücüyle, özveri ile çalışıyor. Terzimiz makinasında dikişini yapıyor. Personelimiz yapılan ürünleri ütülüyor. Müşterilerimiz üzerine otursun diye hizmeti veriyoruz. Müşteri memnuniyeti çok önemli. Yüzde 100 müşterilerimizin memnun bir şekilde buradan ayrılmalarını sağlıyoruz. Aynı zamanda da müşterilerimizin talepleri doğrultusunda bay bayan terzilik tadilatları orijinalliği bozulmadan üzerlerine uygun bir şekilde atölyemizde hizmet vermekteyiz. Tüm terzilik işlerinizde her zaman yanınızda olmaktan gurur duyuyoruz.  Burada bakıldığı zamanda benim en keyif aldığım şey insanların bu sanatını öğrenmeleri, kendilerini geliştirmeleri ve insanlara da çok güzel bir şekilde hizmet sunmalarıdır.

Moda Fiyaka ve Kurucu Deniz Bey’ e bu yolunda başarılar diliyoruz.

İthalat ve imalatta markasını tüm Dünyaya tanıtmaya kararlı olan Moda Fiyaka bomba gibi projelerin hazırlığının haberlerini verdi.

Moda Fiyakanın sosyal medya hesapları

1: https://instagram.com/modafiyaka
2: https://instagram.com/denizahmetshn

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir