Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Kadir Erkiş Eğlendirmeye Devam Ediyor!

Kadir Erkiş Eğlendirmeye Devam Ediyor!

Haberler Z Haberler Z -
0

Koronavirüs salgını sebebiyle hepimiz uzun bir süre evlerimizde hapsolmak zorunda kaldık. Eğlence merkezlerinin kullanımı yasaklandı ve insanlar müzikten ciddi seviyede uzak kaldılar. Böylesine zorlu bir süreci aştığımız bu günlerde eğlence mekânlarındaki hareketlilik de artmış durumda. İnsanlar olabildiğince eğlence mekânlarında zaman geçirmek ve sıkıntılarından biraz olsun uzaklaşmak istiyorlar.

Eğlence mekânlarında doyasıya eğlenmenin belli başlı şartları olduğunu söylemek mümkün. Hiç kuşkusuz DJ performansları bunlardan bir tanesi. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan DJ’ler gelen misafirleri doyasıya eğlendirmeyi başarıyor. Tabi ki bu aşamada DJ’lerin ne seviyede başarılı olduğu da önemli. Kadir Erkiş son dönemde ön plana çıkan DJ’ler arasında.

 Pandemi dönemini mesleğine adayarak geçiren Kadir Erkiş son derece hazır ve kendisini geliştirmiş bir şekilde geri döndü. Pandemi sonrası ilk performansıyla herkesi kendisine hayran bırakan DJ her gece bu performansı tekrarlamanın haklı gururunu yaşıyor. İstanbul’un en ünlü mekânlarında sahne alan DJ kısa sürede çok popüler bir hale geldi ve yeni şarkısıyla sevenlerinin karşısına çıktı.

Şarkısı Kendine Âşık Etmeyi Başardı

Ünlü DJ kısa süre önce Senior Kaercy şarkısı ile sevenlerinin karşısına çıktı. Kendisini müziğin ritmine bırakan misafirler adeta şarkıya aşık olurken tekrar tekrar bu şarkının çalınmasını istediler. Geçmiş dönemde de şarkıları sevilen DJ yeni şarkısıyla tam olarak beklentileri karşılamış durumda. Hal böyle olunca Kadir’i birçok farklı mekanda görmemiz de mümkün oluyor.

Geçtiğimiz günlerde Hayal Kahvesi’nde misafirlere unutulmaz bir gece yaşatan Kadir Erkiş ertesi gün çıktığı Roxy sahnesinde de benzer bir performansa imza attı. Yaşı çok genç olduğundan gelişimine devam eden DJ’in ileriki dönemde nasıl bir performans ortaya koyacağı merak konusu. Hepimiz onun harika performansını izlerken gelişimini de takip edeceğiz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir