Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. İş İnsanı Bulut Akacan Kimdir?

İş İnsanı Bulut Akacan Kimdir?

Haberler Z Haberler Z -
0

Kıbrıs’ta bugüne kadar yapmış olduğu birbirinden başarılı projeler ile adından söz ettirmeyi başaran Bulut Akacan kimdir sorusu her geçen gün daha çok merak ediliyor.  Sizlerde genç yaşına rağmen büyük başarılar elde eden Bulut Akacan hakkında birçok konuyu merak ediyorsanız farkında olmak isimli internet sitesine giriş yapabilirsiniz.

Farkında olmak Bulut Akacan’ın kaleme almış olduğu ve içerisinde kendi başarılarından bahsettiği bir kitaptır. D&R mağazalarında satışa sunulan Farkında Olmak isimli bu kitapta başarılı iş adamının genç yaşına rağmen nasıl bu seviyeye geldiği ile ilgili çok özel bilgiler yer alıyor. Bulut Akacan bu kitabında tüm samimiliği ve tüm şeffaflığı ile farklı birçok sektörde başarılı projelerin nasıl geliştiğini sizlerle paylaşıyor. İnternet Sitesine giriş yaparak hem farkında olmak isimli kitap hakkında hem de iş insanı Bulut Akacan hakkında merak ettiğiniz tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Akacan Holding Çalışmaları

1991 yılında faaliyetlerine başlayan Akacan Holding bugün Kıbrıs’ın en önemli değerlerinden birisi olarak hizmet veriyor. Bulut Akacan’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlendiği Akacan Holding bünyesinde inşaat sektörü başta olmak üzere farklı birçok sektörde birçok proje ele alınıyor. Kıbrıs istihdamına katkı sağlayan Akacan Holding her geçen gün büyümeye devam ederek farklı sektörlerdeki yatırımlarını sürdürüyor. Farkında Olmak isimli internet sitesinde Akacan Holdingi daha yakından tanıma fırsatı elde edebilirsiniz.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir