Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. İş Elbiselerinde Ayrı Marka Ayrı Tasarım giviu.com.tr’da!

İş Elbiselerinde Ayrı Marka Ayrı Tasarım giviu.com.tr’da!

Haberler Z Haberler Z -
0

İş Elbiselerinde Ayrı Marka Ayrı Tasarım giviu.com.tr‘da!

Çeşitli firmalarda deneyim kazanan, iş kıyafetleri tasarımlarının aranan yüzü Sevcan Durmaz, tasarımcı olarak başladığı işte patron oldu. Moda iş kıyafetleri dünyasına, kadın elinin değmesiyle birlikte yeni bir moda anlayışı ortaya çıktı. Modaya uygun kıyafet tasarımları ile kendine hayran bırakan Durmaz, müşterilerine ihracat kalitesinde ürünler sunuyor. Birbirinden özel tasarımları ile de şaşırtmaya devam ediyor.

Marka ve şirket kıyafetlerinizde logo tasarımı yaptırmak, özel tasarım iş kıyafetleri yaptırmak için uygun fiyatlı seçenekleri bulunan Giviu’yu tercih edebilirsiniz. Şapka, tişört, atkı, forma, havlu, yelek, bez çanta gibi markanıza özel tasarımlar son kaliteyle yapılır. Çalışanların giydiği kıyafet firmanın da prestijinin yükselmesine yol açar. Bu nedenle de Firma sahipleri, çalışanları için kaliteli kumaşlardan tasarlanan kıyafetleri tercih ederler. Sevcan Durmaz, 17 kişilik uzman ekibi ile beraber, firma sahiplerinin isteklerine uygun kıyafet tasarımları yapmaktadır.

İnşaat sektöründen Turizm sektörüne kadar her alanda iş kıyafetleri tasarlayarak firma sahiplerinin gözdesi olmuştur. İş elbiselerinde, özel tasarımları ile adından sıkça söz ettiren Durmaz, Türkiye’nin en özel iş elbiseleri tasarımlarını yapan bir marka haline geldi. 30’un üzerinde markaya özel iş kıyafetleri tasarımları yapan Sevcan Durmaz, moda dünyasında büyük yankı uyandırdı. Büyük firmaların da tasarımlarını gerçekleştirerek başarısını tescil etmiştir. İş kıyafetlerini kendi bakış açısı ile tasarlayan, yaptığı tasarımlar ile dikkat çeken Tasarımcı, üretimleri ile birebir ilgilenmektedir.

Softshell mont, Softshell yelek, polar mont, polar yelek tasarımlarında da uzmanlık kazanan Tasarımcı, Tekstil sektörü için de özel ürünler oluşturmaktadır. İş sektörüne göre değişen tasarımlar, yazlık-kışlık olarak tasarlanmaktadır. Firmanızı yansıtan renk seçenekleri ile sizde, her türlü iş kıyafetleri tasarımlarınız için Giviu.com.tr adresini tercih ederek kolayca iletişime geçebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir