Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. İnstagram Reklam Hesabı ile Reklam Verme

İnstagram Reklam Hesabı ile Reklam Verme

Haberler Z Haberler Z -
0

instagram reklam hesabı Instagram reklam verme fiyatları reklamını almış olduğu dönüşümlerden etkilenir. Tahmini eylem oranları ile oluşturacağınız reklamın potansiyelini hesaplamanız mümkündür. Yapmış olduğunuz hedeflemenin ilgili olup olmadığını görebilir ve olası geri dönüş alma oranlarınıza önceden tahmin edebilirsiniz. Instagram’da alaka seviyeniz düşükse reklamınız daha az kişiye ulaşır. Böyle bir durumda reklamın rekabet alanında yükselebilmesi için toplam değer alanında da başarılı olması gereklidir.

İnstagram Reklam Fiyatları

instagram hesabı satın al Instagram reklam fiyatları çeşitli faktörlere bağlı olarak farklılık gösterir. Çok fazla trafik çeken alanlarda Instagram reklamı verilmesi reklam maliyetini yükseltir. Özel günler reklam alanları yaş grupları saat ve gün gibi konular Instagram reklam ücretleri bakımından önemli hususlardır. Örnek vermek gerekirse anneler gününde verilen Instagram reklamlarının rekabeti yüksektir ve bu durumda maliyeti de yüksek olur. Ayrıca en fazla etkileşim alan saatler ve günlerde verilecek Instagram reklamları yine rekabet nedeni ile yüksek fiyatlı olabilir. Kısacası Instagram’da en aktif olan kitle en yüksek fiyatlı olan kitle anlamına gelir.

İnstagram Reklam Ücretleri 

Satılık instagram hesapları sponsorlu reklam verme fiyatları ile ilgili pek çok ayrıntı vardır. Hazırlamış olduğunuz reklam planı yüksek kalite ve olumlu dönüşümler sergilemelidir. Ayrıca belirlemiş olduğunuz bütçe de en verimli şekilde kullanılmalıdır. Öte yandan Instagram’da birden fazla reklam kampanyası yaparak hangisinin olumlu sonuç vereceği hakkında analiz yapabilirsiniz. Bu sayede daha sonraki reklamınızda nokta atışı hedefler belirleyebilir ve buna göre bütçe girebilirsiniz. Kampanyanızdan yüksek dönüşümler elde etmek istiyorsanız Instagram reklam şeklini ve tasarımını iyi bir şekilde yapmanız gereklidir. Elde edecek olduğunuz geri dönüşümler ise Instagram reklam fiyatları bakımından yararlı olur ve maliyeti düşürür. Fakat önem verilmemiş yazılar ve tasarımlar Instagram reklamınızın kalitesini düşürür. Bu durumda maliyetiniz de artmış olur. Kısacası Instagram reklam verme fiyatları birbirine bağlı olan unsurların işleyişi ile meydana gelir.

İnstagram Sponsorlu Reklam

İnstagram sponsorlu reklam filmi fiyatları son zamanlarda pazarlama sektöründe en çok konuşulan konulardan biri haline gelmiştir. Instagram yalnızca bir sosyal medya platformu değil aynı zamanda reklam verme amacı ile mükemmel bir pazarlama dünyası sunar. Yapılan araştırmalara göre yakın zamanda aktif kullanıcı sayısı 1 milyarı aşacak olan bu devasa biraz platformdan reklam vererek şirketinizi ve hizmetinizi daha tanınır bir hale getirebilirsiniz. Gün geçtikçe daha fazla büyüyen İnstagram platformunda 200 milyondan fazla işletme hesabı bulunuyor. Bu sayının azalmak yerine gittikçe arttığı görülüyor. Instagram’da pek çok işletme ve kurum reklamlarını kendi hedef kitlelerini ulaştırarak daha fazla bilinir hale geliyor. Siz de Instagram’da kendi hizmetinizi ya da işletmenize tanıtarak daha fazla satış rakamı elde edebilir ve bu sayede daha fazla kazanabilirsiniz.

 

 

​​​​​

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir