Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. İbrahim Çelikkol, Şahin Akdemir’in fotoğrafını paylaşarak, “Sizleri unutmayacağız” dedi

İbrahim Çelikkol, Şahin Akdemir’in fotoğrafını paylaşarak, “Sizleri unutmayacağız” dedi

Haberler Z Haberler Z -
0

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, ekiplerle beraber orman yangınlarını canla başla söndürmeye çalıştığı görüntüler ile gönülleri fetheden İbrahim Çelikkol, duygu yüklü bir paylaşıma imza attı.

Alevlerin ortasında çekilen görüntülerde İbrahim Çelikkol’un en ön saflarda yangına müdahale etmesi dikkat çekmişti. Sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına giren oyuncuya destek mesajları yağmıştı.

Bir çocuk babası oyuncu için; “Sen ve senin gibi yiğitlerin hakkı ödenemez. Allah yardımcınız olsun”, “İbrahim Çelikkol alevlerin ortasında en önde. Helal olsun”, “Ne güzel oyuncularımız var, iyi ki varsınız” şeklinde yorumlar yapılmıştı.

Şarkıcı Mustafa Sandal, sahada ekiplerle birlikte görev yapan Çelikkol’dan gelen mesajı, “İbrahim ve Onur kardeşimden mesaj var” notuyla paylaşmıştı:

“Burada, yazılanları pek takip edemiyoruz ama Mustafa ağebeyimiz iyi dilek ve dualarınızı iletti. Dün akşamki dualarınız sayesinde Turgut’ta bir dağı kurtardık. Dualarınız için minnettarız. Şimdi biraz yorgun düştük ve soluklanmak için ara verdik. Allah razı olsun sizlerden. Biz ve dostlarımız tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.”

Hiç uyumadan yangın söndürme çalışmalarında yer alan, dev hortumla ateşi söndürmeye çalışan İbrahim Çelikkol, Instagram hesabından Türk bayrağı ve ağaç emojisiyle birlikte şu satırlara yer verdi:
 

“Alevlerin karşısında çınar gibi duran kadınlar, aslan gibi delikanlılar, deli yürekli adamlar, ‘tek bir ağaç bin canlı’ diyerek canla başla hayatlarını hiçe sayarak savaşan itfaiye, zabıta, polis, asker tüm kardeşlerimle mücadele vermekten gururluyum…”

“Ortak sevdamızın ortak savaşında ormanların her karısına fedakarlık ve kahramanlık destanı bırakan gerçek kahramanlar…”

“80 milyon kişiye ‘iyi ki varsın’ dedirten, bu büyük yangın mücadelesinin kahramanlarından Şahin’i ve bu uğurda yaşamını yitiren tüm kardeşlerimiz sizleri unutmayacağız. Bu mücadelede bulunan bütün cesur yüreklere selam olsun.”

Şahin Akdemir, Muğla’nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınında söndürme ekiplerine motosikletiyle gönüllü olarak su taşımış, dönüş yolunda kaza yapıp alevlerin arasında kalarak yaşamını yitirmişti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir