Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Hayalinizdeki Ev’i Bulmak İçin Doğru Yer Ageenta

Hayalinizdeki Ev’i Bulmak İçin Doğru Yer Ageenta

Haberler Z Haberler Z -
0

 

Ageenta, Emlak piyasasını birbirine bağlayan çevrimiçi çok satıcılı bir platformdur. Emlak listesine kolayca erişmenizi sağlayacak basit bir platform olan www.ageenta.com diğer yandan acentelere ve kurumsal üyelere tüm faaliyetlerini takip edebilecekleri sezgisel analitik araçlar veriyor.

Emlak piyasasındaki tüm dünya trendlerini ve yenilik adımlarını takip ederek, Ageenta boyunca daha fazla büyüyüp gelişecek olan iyileştirmeyi sürekli arıyoruz. Müşteri memnuniyetini önemsiyor ve önceliğimiz sizsiniz.

Online Görünürlük
Doğru hedef kitleye ulaşacak bir platform oluşturmaya çalışan Ageenta, tüm ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde özenle tasarlanır ve size farklı bir deneyim sunar.

 

7/24 Destek
Sizden sadece bir tık uzağınızda. Hepiniz için zamanın ne kadar ve önemli olduğunu biliyor, bu nedenle tüm gereksinimler için verimli müşteri desteği hazırlıyor.

CMS Admin Paneli
Tüm Gelecekteki Satıcılar için Yönetici Paneli oluşturan Ageenta, her şeyden haberdar olmanızı ve mülklerinizin durumu ile ilgili analizlere sahip olmanızı istiyor.

Evinizi Bulun
Anasayfadan arama yapabilir veya doğrudan emlak listesinin sayfasına gidebilirsiniz ve ardından orada farklı filtreler kullanarak ihtiyacınıza uyan ilanların özet sonuçlarını bulabilirsiniz. Hoşunuza gidebilecek özelliklerden bazılarını bulduğunuzda, bunları daha sonra kullanmak üzere arama listenize kaydedebilirsiniz.


Kaydetme
Beğendiğiniz gayrimenkulleri bulduğunuzda ve bunları kaydedip daha sonra kullanmak üzere favorilerinize eklemek istediğinizde, hemen sizi sistemimize kayıt yaptırmanız için arıyoruz. Kayıt işlemi basittir ve çok fazla zamanınızı almaz. Sizi hesabınıza götürecek basit adımları izleyin

Hayalinizdeki Ev’i Bulmak İçin Doğru Yer Ageenta
Hayalinizdeki evi bulmanın ve taşınmanın zamanı geldi. Platformumuz aracılığıyla, zevkinize uyan ilanları görmek için doğrudan acentelerle iletişime geçebileceksiniz.


Temsilci

Temsilcileri önemsiyor ve sizin için yayınlanan ilanlarınızla ilgili tüm faaliyetleri takip edebileceğiniz ayrı bir CRM erişimi oluşturdu. Kayıt işlemi oldukça basit ve kolaydır.

Kurumsal
Kurumsal üyeler, sezgisel CRM yönetim paneli ve ilan analitik listesi önizlemesinden memnun kalacaklar. Tek bir tıklamayla, gerekli tüm istatistikleri, analizleri ve gelecekteki geliştirme programlarını görebileceksiniz.


Üyelik

Hem acente hem de bireysel üyeler için kayıt işlemi kolaydır ve bunu bazı üyelik paketlerimiz takip eder. Bunun yanında daha geniş kitlelere ulaşmak isteyenler için harika bir Boost UP paketleri hazırladık

Türkiye’de Yaşamak Nasıl Kolay ve Esnek Olunur?
Bütçenize Uygun Rahat Bir Daire Alın 333 İlan 23 Üye Ageenta, emlak pazarını birbirine bağlayan online çok satıcılı bir platformdur. Emlak listesine kolayca erişmenizi sağlayacak basit bir platform oluşturduk ve diğer yandan acentelere ve bireysel üyelere tüm faaliyetlerini takip edebilecekleri duyarlı analitik yön sunuyor.

Müşteri memnuniyetini önemsiyoruz ve bizim ilk önceliğimiz sizsiniz

Ageenta

Adres: Göktürk Merkez Mahallesi, Göktürk Caddesi, Su Venue Sitesi
No:2 B BLOK D:3 Göktürk – Eyüpsultan / İSTANBUL

Tel: +90 552 822 82 01

E-mail: [email protected]

Web: www.ageenta.com

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir