Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Gergi Tavan Nedir?

Gergi Tavan Nedir?

Haberler Z Haberler Z -
0

Gergi tavan çeşitli renk ve dokularda özel alüminyum malzemelerinin ısıtıp gerilerek tavana uygulanmasıdır. Birçok farklı şekilde gergi tavan modeli vardır. Gergi tavanları Bamax ile son derece kaliteli bir şekilde yaptırabilirsiniz. Evinizin iş yerinizin ofisinizin daha şık bir görüntüye sahip olmasını istiyorsanız.

Gergi tavan son derece doğru bir tercih olacaktır. Birçok mekânda aydınlatma ve dekoratif amaçlı kullanılan bu tavan sistemi kumaşının esnek ve hafif yapıda olmasından dolayı tavanlarda ve duvarlarda kullanılabiliyor. Tavanlarda yapılacak olan gergi tavan modellerinde kullanım öncesi özel profil havuz yapılır. Daha sonrasında tavanın montajı yapılır. Aydınlatma kullanılacak ise şerit ledler kullanılır. Bamax firması tüm bu işlemleri son derece kaliteli ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirir.

Gergi tavan modelleri

Gergi tavan modelleri için Bamax firmasının internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Burada tüm gergi tavan modellerini detaylı bir şekilde inceleme fırsatını sahip oluyorsunuz. Barrisol tavan, dijital baskı gergi tavan, HD gergi tavan lake,  doku gergi tavan, ışıklı doku gergi tavan, 3D gergi tavan, akustik gergi tavan gibi birçok tavan sistemi firmanın internet adresinde yer alıyor. Bu sistemleri görüntüleri ile birlikte detaylı bir şekilde firmanın internet adresinden inceleyebiliyorsunuz. Firmanın internet adresine girip sağ üst köşede bulunan köşeye tıklayarak gergi tavan butonuna tıklayıp gergi tavan modelleri hakkında detaylı bilgiye sahip olabiliyorsunuz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir