Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Genç Girişimci Selami Akay’dan Yeni Nesle Kazanma Stratejileri Öğütleri

Genç Girişimci Selami Akay’dan Yeni Nesle Kazanma Stratejileri Öğütleri

Haberler Z Haberler Z -
0

 Türk İş Dünyası son dönemlerde başarıları ile anılan iş adamlarını ağırlamaya devam ediyor. Ülkemizde ve dünya ülkelerinde bu alanda yapmış olduğu çalışmaları ile bir numara olan Selami Akay, Almanya doğumlu olmasına rağmen Türkiye’nin gelişmesi ve ilerlemesi yönünde kaliteli adımlar atıyor. Ülkemizde ve dünya ülkelerinde oteller zinciri sahibi olan Akay, aynı zamanda yatırım dünyasına da pozitif içerikleri ile katkı sağlıyor.

Türk gençlerine sürekli olarak açıklamalarda ve önerilerde bulunan Akay, halen iş dünyasında ve yatırım dünyasında aktif olarak çalışmalarına devam ediyor. Özel hayatı ve iş hayatı ile ilgili yapmış olduğu paylaşımlarını Instagram hesabından duyuran Akay’ın başarılı kişiliğinde çalışkan olmasının da özel bir önemi bulunuyor.

Selami Akay’dan Türk Gençlerine Çalışma Hayatında Katkı Sağlayacak Olan Tavsiyeler

 Çalışma hayatının zorluğundan her fırsatta bahseden Selami Akay, Türk gençlerine bu alanda önemli önerilerde bulunuyor. Çalışmanın ve kazanmanın en önemli başarı olduğunu belirten Akay, kendisinin çocukluğuna yönelik olarak bilgiler sunarken Türk gençlerinin bu anlamda çok daha başarılı olmalarını hedeflediklerinin üzerinde duruyor. Çalışmaları ve özel fotoğraflarını

https://www.instagram.com/no_limit_salami/ linkinde yayınlayan Akay, çalışkan ve azimli olmanın tüm zorlukları aşma açısından da önem arz ettiğini ifade ediyor. Genç girişimciler için hedefledikleri doğrultuda ilerlemenin çok önemli olduğu konusunu da vurguluyor.

 

 

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir