Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Gayrimenkul danışmanları sıfır maliyetle daha çok kazanacak

Gayrimenkul danışmanları sıfır maliyetle daha çok kazanacak

Haberler Z Haberler Z -
0

Türkiye’de bir ilk olan yeni iş modeli sayesinde gayrimenkul sektöründe dinamikleri değiştirmeye devam ediyor. Değerinde tapu satmanın en hızlı yolu Tapu.com ile artık yetki belgeli gayrimenkul danışmanları sıfır maliyetle mülk satabilecek.  Bilgi ve fiyat şeffaflığına dayanan iş modeliyle öne çıkan Tapu.com tarafından yürütülen tüm süreçler taşınmaz ticareti yönetmeliği kapsamında sürdürülüyor.

Yeni iş modeli: Yeni nesil gayrimenkul danışmanlığı 

Yeni nesil gayrimenkul danışmanlığı anlayışında Tapu.com ile sözleşmeli çalışmayı seçen yetki belgeli gayrimenkul danışmanları Tapu.com’un teknoloji altyapısı sayesinde gün içinde onları oyalayan rutin işlerden kurtulurken bölgesindeki rakiplere göre çok daha fazla işlem kapatabilecek. Hem de danışmanlar hiçbir sabit masraf ödemeden bu sisteme ücretsiz olarak katılabilecekler.

Yeni nesil gayrimenkul danışmanlığını; gayrimenkul danışmanının her tür ihtiyacını destekleyen kurumsal ve teknolojik altyapının sağlandığı, tamamen dijitalleşmiş bir gayrimenkul danışmanlığı deneyimi olarak tanımlamak da mümkün.

Sıfır maliyetle gayrimenkul satmak mümkün

Bireysel gayrimenkul danışmanlarına sıfır maliyetle gayrimenkul aracılığı fırsatı sunduklarını belirten Tapu.com İş Geliştirme Direktörü Güven Açık, “Danışmanlar, çalışacakları bölgeyi belirtmelerinin ardından çağrı merkezimiz Tapu.com ’a gelen satıcı taleplerini danışmana yönlendiriyor, ardından birebir görüşmeler danışman tarafından gerçekleştiriliyor. Danışmanların, tüm basılı malzeme giderlerini, emlak sitelerinde çıkacakları ilan masraflarını biz karşılıyoruz. Ayrıca, danışmanlara ait portföyleri Tapu.com’un kendi geliştirdiği performans pazarlama teknolojisi sayesinde sosyal medyada da yoğun bir kampanya ile destekliyoruz” şeklinde sözlerine devam etti.

Tapu.com’un sunduğu iş modelinde Tapu.com çağrı ekibi alıcılardan ve satıcılardan gelecek telefonları da karşılayarak danışmanların en çok zamanını alan telefon yanıtlama, alıcı-satıcı bulmak için Bölge Çalışması yapma, fiyat ve rekabet araştırması gibi konuları teknoloji altyapısıyla çözümlüyor. Danışmanlara sadece mülk sahibinden Temsil Yetkisi almak ve gerçek müşterilere servis sonunda teklif alarak işlemi kapatmak kalıyor.

Tapu.com, tüm süreci şeffaf bir şekilde yönetiyor

Sistemde, iş süreçlerinin büyük bölümü Tapu.com üzerinden dijital olarak yapılıyor ve böylece evrak kullanımı da neredeyse tamamen ortadan kaldırılmış oluyor. Tapu.com, mülk sahiplerinin ve müşterilerin şeffaf olarak gelişmeleri izleyebildiği ve bilgilendirildiği bir ortam sağlarken, danışmanın eğitim ve mentorlüğü de görüntülü görüşme platformları üzerinden gerçekleşiyor.

Bireysel gayrimenkul danışmanları, Tapu.com’da hiçbir masraf ödemeden hem kendi aldıkları portföyleri sisteme dahil edebiliyor hem de Tapu.com tarafından sağlanan tek yetkili portföyleri satışa sunabiliyorlar.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir