Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Fuar ve Etkinlik Taşımacılığı Yapan Firmalar

Fuar ve Etkinlik Taşımacılığı Yapan Firmalar

Haberler Z Haberler Z -
0

Fuar ve etkinlik taşımacılığı uluslararası lojistik hizmet veren firmaların sunmuş olduğu bir hizmet alanıdır. Dünyanın farklı ülkelerinde gerçekleşen fuar ve etkinliklere katılım sağlayan firmalar bu olanlar da kullanacakları tüm malzemelerin sevkiyatı için profesyonel lojistik desteği almaktadır. Bu hizmet küffar gönderilerinin gümrükleme, depolama ve  fiziksel dağıtım süreçleri kapsamaktadır.  Bu alanda hizmet veren en güçlü ve köklü firmalarından birisi olarak Lima Logistics firması ön plana çıkmaktadır.

Bozulabilir Kargo taşımacılığı yapan firmalar

Bozulabilir kargo taşımacılığı Lojistik hizmet içeriklerinden bir başkasıdır. Uluslararası alanda ticaret yapan firmalar ısı hassasiyeti bulunan ve soğuk hava ile taşınması gereken tüm ürünlerinin gideceği noktaya zamanında ve hasarsız olarak ulaşmasını bozulabilir Kargo taşımacılığı ile sağlamaktadır. Bu alanda eksiksiz ve kusursuz bir şekilde hizmet sunan Lima Logistics Firması ile iletişime geçebilmek için Web sayfasını kullanabilirsiniz.

Proje taşımacılığı

Proje taşımacılığı ağır, havaleli ve hacimli olarak bilinen gabari dışı yüklerin taşınması sürecinde tercih edilmektedir.  Tamamen profesyonel bir hizmet çeşidi olan proje taşımacılığında planlama ve organizasyon süreci önemli bir uzmanlık gerektirmektedir.

Lima Logistics firması bünyesinde görev alan uzman ekipler proje taşımacılığı alanında en uygun bütçelerle hizmet vermektedir. Ne tür bir yük için proje taşımacılığı gerekiyorsa her bir taşımacılık için detaylı hesaplamaların yapıldığı bir planlama süreci geliştirilmekte ve bu planlamalar doğrultusunda taşımacılık sağlanmaktadır.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir