Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Evrensel Make-up Sanatının En Güçlü Temsilcilerinden Birisi; Narmina Aliyeva

Evrensel Make-up Sanatının En Güçlü Temsilcilerinden Birisi; Narmina Aliyeva

Haberler Z Haberler Z -
0

Make-up uygulamaları her geçen gün sergilemiş olduğu gelişmeyle birlikte çok yaygın bir kitleye hitap ediyor. Ve artık bu uygulamalar evrensel bir sanat olarak değerlendiriliyor. Bu sanatı icra etmek üzere çok önemli eğitimlerle birlikte geniş bir vizyona sahip make-up sanatçıları ilgi odağı olmayı başarıyor.

Evrensel make-up sanatı denildiğinde bu sanatın en güçlü temsilcilerinden birisi Narmina Aliyeva dikkatleri çekiyor. 21 yaşında genç bir Azerbaycanlı olan make-up sanatçısı hem kendi ülkesinde hem de tüm dünyada geniş bir takipçi kitlesine ulaşıyor.

Narmina Aliyeva bu sanatı icra ederken her zaman kendine özgü tarzı ve yaratıcı fikirleriyle kişiye özel çalışmalar yapıyor. Dolayısıyla yapmış olduğu her bir çalışma bu sanatın görebileceği en güzel uygulamalar arasında yer alıyor.

Kendi uygulamalarıyla birlikte make-up sanatına çok büyük katkıları olduğu şüphesiz. Çünkü sosyal medya uygulamaları üzerinden onu takip eden 10 binlerce kullanıcıya make-up sanatını tüm incelikleriyle tanıtıyor. Özellikle ‘muanarmina’ kullanıcı adıyla aktif olarak kullandığı Instagram hesabı üzerinden bu sanatın keşfedildiği her yönünü takipçilerine anlatıyor. Yine tüm sosyal medya uygulamaları üzerinden make-up dünyasının güncel trendlerini ve en yeni ürünlerini tanıtıyor.

Onun bu özelliği bu sanatın öncü figürlerinden birisi olmasının kapılarını aralıyor. Çünkü sadece sanatın icra etmekle kalmıyor aynı zamanda takipçilerinin de bu sanatı iyi tanıyabilmesi ve uygulayabilmesi için bilgilendirmeler yapıyor.

Sosyal Medyada Narmina Aliyeva;

Instagram: https://www.instagram.com/muanarmina/

TikTok: https://www.tiktok.com/@muanarmina

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir