Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Eti Cin’in Sevenlerini İşaret Diliyle Gülümsettiği Yeni Kampanyası Yayında

Eti Cin’in Sevenlerini İşaret Diliyle Gülümsettiği Yeni Kampanyası Yayında

Haberler Z Haberler Z -
0

Eti Cin, “Eti Cin ile işaret dili öğreniyoruz, birlikte gülümsetiyoruz!” sloganıyla dijital platformlarda işaret dili öğretmeye başlıyor. Gülümsemenin sembolü olan Eti Cin ile işaret dilinde farkındalık yaratılması amaçlanırken, gülümsemenin kapsayıcılığını artırarak herkes gülümsemeye davet ediliyor. Eti Cin ile Eti çalışanlarına da işaret dili eğitimi verilerek farkındalığın kuruluş içerisinde de oluşması amaçlanıyor. 

 

Gıda sektörünün öncü ve lider kuruluşu Eti’nin sevilen markası Eti Cin, marka sembolü “gülümseme”nin etkisini “işaret dili” ile herkesin hayatının bir parçası yaparak farkındalık yaratmayı amaçladığı yepyeni bir kampanyayla izleyicilerin karşısına çıkıyor.

 

“Eti Cin ile işaret dili öğreniyoruz, birlikte gülümsetiyoruz!” mesajının farklı senaryolarda işlendiği ve dijital mecralarda yayınlanacak olan öğretici içerik serisiyle işaret dili konusunda duyarlılığın artırılması hedefleniyor. Yıl boyunca sürecek kampanya kapsamında TV iletişiminde de duyarlılığın artırılması amacıyla sağ alt köşede oluşturulan “turuncu alan” içerisinde Cin karakteri reklam filmini işaret dilinde anlatıyor.

 

“Eti Cin ile İşaret Dili Öğreniyoruz” duyuru filmi, YouTube içerik videoları ve TV iletişimi Mart ayı itibarıyla yayına giriyor. YouTube içerik videolarında Eti Cin karakteri ve influencerlar ile yeni bir dil öğrenme deneyiminde olduğu gibi günlük hayatta kullanılan kalıpları ve cümleleri işaret dili ile eğlenceli bir şekilde aktarıyor. TV reklam filminde ise sağ alt köşede Eti Cin karakteri işaret dili ile jingle ve dış sesi tercüme ediyor.

 

 

TV reklam filmi için;

https://www.youtube.com/watch?v=5s7d7No7WsM

 

YouTube playlist için;

https://www.youtube.com/playlist?list=PL0DHj5Wvtcy2L1grlSZf_mSCdvDEqM0YH

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir