Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Dubai’nin nabzını tutan bir Türk

Dubai’nin nabzını tutan bir Türk

Haberler Z Haberler Z -
0

Aslen Manisa Akhisar doğumlu olan Umut İlkaya Dubai’de yaşayan ve buradaki deneyimlerini başta sosyal medya platformları olmak üzere birçok alanda dünya ile paylaşan başarılı bir iş adamıdır. Asıl mesleği dijital kreatörlük (Digital Creator) olan Umut İlkaya; Instagram, Tik Tok, YouTube ve diğer video paylaşım platformlarında Dubai  ve mesleği ile ilgili ayrıntılara dair fotoğraf ve video paylaşımı gerçekleştirmektedir.

Alışılmışın dışında son derece başarılı ve yaratıcı bir bakış açısına sahip olan Umut İlkay’a yaptığı çalışmalar ile Dubai’yi ve Dubai’deki yaşamı bütün dünyaya tanıtmayı amaçlamaktadır. Mesleğine olan tutkusu, prensipleri ve disiplinli çalışma azmi ile Dubai’de faaliyet yürüten birçok lüks otel ve restoranlara başarılı çekimler gerçekleştirmiştir.

Dünya üzerinde ses getiren çekimler Umut İlkaya’ya aittir

Başta seyahat severlerin ilgisini çeken Umut İlkaya çalışmaları Dubai başta olmak üzere diğer emirliklerde de beğenilmektedir. Öte yandan o coğrafyaya ait olan tüm güzellikleri ortaya sermesi sebebi ile Umut İlkaya çalışmaları özellikle turistlerin büyük ilgisini görmektedir.

Öte yandan Umut İlkaya yaptığı yayınlarla birçok dijital platformda ses getiren çalışmalara imza atmıştır. Dubai başta olmak üzere bölgenin en gelişmiş haber siteleri tarafından yaptığı çalışmalar defalarca haftanın en iyi fotoğrafları arasında yer almayı başarmıştır.

Umut İlkaya Dubai gibi diğer emirlikler de yaptığı çalışmaların yanı sıra kısa bir süre sonra YouTube kanalı vesilesiyle Türkçe videolarda paylaşarak Türkiye’deki seyahat severlerin bölgeyi daha yakından tanımasını sağlayacaktır.

Umut İlkaya sosyal medya hesapları:

https://www.instagram.com/umutilkaya/

https://www.tiktok.com/@umutdxb

https://www.youtube.com/c/Umutilkaya

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir