Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. DJ Koray Haluk Çağlar  Düzenlediği Özel Bir Organizasyonla Gündemde!

DJ Koray Haluk Çağlar  Düzenlediği Özel Bir Organizasyonla Gündemde!

Haberler Z Haberler Z -
0

Ünlü bir iş insanının kızının doğum günü partisi için İstanbul’da düzenlenen organizasyonda DJ Koray Haluk Çağlar, konukları müzikleriyle coşturdu.

Organizasyonun öncesinde, iş insanı ve ailesiyle bir araya gelen DJ Koray Haluk Çağlar, müşterisinin beklentilerini öğrendi ve organizasyonun içeriği hakkında bilgi aldı. Sahne ayarlamalarını ve müzik sistemlerini inceleyen Çağlar, performanstan önce salona gelerek gerekli hazırlıkları yaptı.

Parti boyunca birbirinden eğlenceli müzikler çalan DJ Koray Haluk Çağlar, konukları dansa davet etti. Etkinlik boyunca, Çağlar’ın müziğiyle coşan konuklar, doğum günü partisinde unutulmaz anlar yaşadı.

Organizasyon sonrasında iş insanı, DJ Koray Haluk Çağlar’a teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi. Çağlar, yaptığı açıklamada, “Müşterilerimiz için en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Bu organizasyonda da iş insanı ve ailesine unutulmaz bir doğum günü partisi yaşatmak için elimizden geleni yaptık. Memnuniyetlerini görmek bizi çok mutlu etti” dedi.

DJ Koray Haluk Çağlar, başarılı organizasyonları ve müşteri memnuniyetiyle İstanbul’da tanınan ve tercih edilen DJ’lerden biri olmaya devam ediyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir