Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Discord Nitro Nedir?

Discord Nitro Nedir?

Haberler Z Haberler Z -
0

Discord nitro, uygulamanın premium abonelik seviyesidir. Anlık mesajlaşma ve dünyanın en tanınmış oyunu. Parçası olduğunuz rastgele bir toplumdan özel emojilere küresel erişim, özel bir Discord numarası etiketi, animasyonlu avatarlar ve en çok tercih edilen kitleleriniz için server kuvvetlendirmeleri ile beraber gelir.

Ücretli Discord Mu, Bedava Discord Mu?

Discord’un bedava versiyonu, takım dostlarınızla konuşmak, kanallara katılmak ve kendi sunucunuzu başlatmak için ihtiyaç duyduğunuz bütün niteliklere sahip olmaktadır. Fakat Nitro, Discord tecrübenizi iyileştirebilecek aşağıdaki ek artıları sunar. Bu artıları oldukça hızlı bir şekilde İtem Pazarı internet sitemizden oldukça hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.

Küresel emojiler: Çoğu Discord sunucusu, kitle ya da server sahibi tarafından oluşturulmuş olan özel emojilere sahip olmaktadır. Genel olarak bunlar sadece yaratıldıkları sunucularda kullanılabilir. Discord Nitro, bireylerin kitaplıklarında bulunan rastgele bir emojiyi rastgele bir sunucuda kullanmalarına izin verir.

İyileştirilmiş Canlı Yayın Akışı: Go-Live, oyununuzu ufak bir grup kişiye yayınlamanıza izin vermekte olan bir özelliktir. Bedava katmanda 720p’ye kadar otuz FPS’de, Classic’te 1080 FPS’de 60p’ye kadar ya da Discord Nitro‘da kaynak kalitesinde akış yapabilirsiniz.

Özel Anlaşmazlık Etiketi: Her Discord kullanıcı isminin sonrasında 4 basamaklı herhangi bir sayı gelir. Nitro, o isim/numara kombinasyonu alınmadığı müddetçe bu numarayı isteğinize göre değiştirmenize imkân sağlar.

Ekran paylaşımı: Ekranınızı dostlarınızla 1080p’de otuz FPS’de ya da 720p’de 60 FPS’de paylaşabilirsiniz.

Artan indirme limiti: Bedava katmanda sadece sekiz MB’a kadar dosya yükleyebilirsiniz, fakat Nitro Classic ve Nitro aboneleri sırayla elli ve 100 MB’a kadar dosya yükleyebilir. Bu her kullanıcının isteyeceği özellikleri oldukça uygun fiyatlı bir şekilde İtem Pazarı internet sitemizden satın alabilirsiniz.

Kaynak: https://www.itempazar.com/ilanlar/discord-uye-nitro-sunucu

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir