Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Darphin Intral Inner Youth Rescue Serum ile Sorularınızı Cevaplıyor!

Darphin Intral Inner Youth Rescue Serum ile Sorularınızı Cevaplıyor!

Haberler Z Haberler Z -
0

SON ZAMANLARDA NEDEN DAHA FAZLA İNSAN CİLT HASSASİYETİ KONUSUNDA ENDİŞELİ?

Günlük yaşantımızda ekspozoma maruz kalma oranımız gittikçe artıyor. Zararlı çevresel faktörler, yaşam tarzı, kirlilik, UV ışınları ve stres cildimiz üzerinde olumsuz etkilere yol açıyor ve erken yaşlanma belirtilerinin ortaya çıkmasına sebep oluyor. Bu uyaranlara sürekli maruz kalan cilt doğal tepki mekanizmasını aktive ediyor ve cildi koruyor. Fakat bu tepki mekanizması çok güçlü olduğu zaman ciltte gözle görülen veya görülmeyen hassasiyete yol açabiliyor. Bu durum da ciltte kolajen ve elastin yıkımına sebep oluyor.

LTTEKİ HASSASİYET HER ZAMAN GÖZLE GÖRÜLEBİLİR Mİ?

Hayır. Hassasiyetin gözle görülen belirtileri; kızarıklık, kızarma, pürüzlülük, tahriş ve kuruluktur. Cildi gergin ve rahatsız hissettiren farklı belirtiler de ortaya çıkabiliyor. Hassasiyetin gözle görülmeyen belirtileri;  zayıflamış bir cilt bariyeridir. Bu daha fazla su kaybına neden olarak cilt kuruluğu ve dehidrasyon gibi belirtiler ortaya çıkarıyor. Hassasiyet ciltte kolajen ve elastin yıkımına yol açıyor. Bu yüzden her zaman gözle görülür olmasa bile erken yaşlanmanın önüne geçebilmek için hassasiyeti tedavi etmek önemlidir.

ZLE GÖRÜLEN VE GÖRÜLMEYEN HASSASİYETİN SONUÇLARI NELERDİR?

Etkili cilt bakımı desteği olmadan, cilt hassasiyeti kolajen ve elastin gibi hücre dışı matris proteinlerine zarar verebilir. Eğer tedavi edilmezse bu durum erken yaşlanma belirtilerine yol açabilir.

YENİ İÇERİK OLAN PEMBE KAYA GÜLÜ NEDİR VE FAYDALARI NELERDİR?

Güçlü yatıştırıcı özellikleri ile bilinen Pembe Kaya Gülü, pembe çiçekleriyle gür ve yaprak dökmeyen bir çalıdır. Her çiçeğin ömrünün bir gün olmasına rağmen bu güçlü çalının çiçekleri baharın sonlarına doğru haftalarca ve yaz aylarının tamamında açmaya devam ediyor. Pembe Kaya Gülü, donma sıcaklığı, tuz spreyi, rüzgar ve kuraklık gibi dış faktörlere karşı dayanıklılığıyla diğer Kaya Gülleri arasında en güçlüsü ve dayanıklısı olarak biliniyor.  Bu bileşen cilt hassasiyetini arttıran bir tepkiyi %97 oranında engellemeye yardımcı oluyor.

CİLT HASSASİYETE KARŞI NASIL KORUNABİLİR?

Cilt, içeriğinde koruma ve sakinleştirme özelliği bulunan aktif bileşenler bulunduran bir serum kullanarak hassasiyetin bütün evrelerine karşı korunabilir.

BIOC6 NEDİR?

BioC6, Intral formüllerinde bulunan Calm Complexin yeni ve geliştirilmiş halidir. BioC6 hassasiyetin birinci ve ikinci adımlarıyla mücadele ediyor. İçeriğinde hassasiyeti rahatlatmak için Şakayık, Alıç, Papatya, Pantenol ve Polisakkaritler bulunduran Calm Complexe Pembe Kaya Gülü de eklendi. Bu botanik   bileşen, ileride hücre dışı matris proteinlerine zarar verebilecek olan hassasiyetin kademeli etkisine karşı mücadele etmeye yardımcı oluyor.

 RESVERATROL PRO COMPLEX NEDİR?

Araştırmacılarımız, Resveratrol ve Salisilik Asit birleştirilerek Resveratrol Pro Kompleksi’ni oluşturduğunda, yeni bir faydanın ortaya çıktığını keşfetti. Sekiz yıllık laboratuvar araştırmalarıyla desteklenen bu kompleks, hassasiyetle savaşan bu lipidleri hedefler ve üretimini %34 oranında arttırarak cildin sağlıklı görünümünü daha hızlı geri kazanmasına yardımcı oluyor.

O OPTİMİZER TEKNOLOJİSİ NEDİR?

“Bio-Optimizerler” şu anlama gelir:

• Bio: biyo-yararlanım

• Optimizer: aktif bileşenlerin optimal iletimi ve penetrasyonu, etkinliklerinin optimizasyonu

Darphin’de, formülün cilde daha iyi iletilebilmesi için her bir ana aktif bileşen ve kompleks için belirlenmiş, bileşenlerin formüle entegre olmasına yardımcı olan Bio-Optimizerler geliştiriyoruz.

Bu prensip doğrultusunda, Darphin’in cilt bakım uzmanlarından oluşan ekibi, BioC6 ve Resveratrol Pro Complex adlı aktif içeriklerimizin özgünlüğü ve benzersizliği ile uyarlanmış, Intral Inner Youth Daily Rescue Serum’a entegre edilmek üzere kullanılacak Bio-Optimizer’leri dikkatle seçiyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir