Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Csa Medya Bünyesinde Can Storm ‘dan Kombo Rekor Kırdı

Csa Medya Bünyesinde Can Storm ‘dan Kombo Rekor Kırdı

Haberler Z Haberler Z -
0

Can Storm Son aylarda çıkardığı Cinayet Ve Kombo isimli biri single diğeri ise Elleran Elvis “Tunahan Kurtuluş” ile yaptığı Kombo isimli ortak çalışmasıyla rap müzik sevenleri çılgına çevirdi daha ilk aydan 1.Milyon dinlenmeyi geçen Can Storm sevenlerine teşekkür ederken şaşırtıcak derecede bir kitlem var yıllarca yeni birşey  yapmasamda yanımdasınız milyonu devirdik teşekkürler şeklinde bir story paylaştı.

Peki ama kim bu Can ?

Müzisyen ve oyuncıluk tiyatro yayınlarıyla bilinen ünlü Can Storm “Can Konyalı” 17 Kasım 1992 yılında İstanbul Üsküdar’da doğmuştur. Akrep burcudur. Hatta doğma büyüme Üsküdar’lı olduğunu söylememiz yanlış olmaz çünkü ilk ve ortaokul de Doğa Kolejinde aynı ilçede aldıktan sonra Kadıköy Anadolu Lisesi’nde okumuş ve ardından üniversite eğitimi için İngiltere’ye gitmiştir. Burada Hull Collegiate School’da İşletme eğitimini tamamladıktan sonra ülkesine dönmüştür.

Can Storm Kaç Yaşında?

Müzisyenlik mesleğinin yanında Younow ve Twitch üzerinden yayın yapan Can Storm’un takipçilerinin en merak ettiği sorulardan biri de yaşıdır. Can Storm 28 yaşındadır. Bir soru-cevap yayınında kullanıcı adındaki 34’ün yaşıyla alakalı olup olmadığı sorulduğunda bunun yalnızca İstanbul şehrinin plakası olduğunu da ifade etmiştir.

Can Storm İsmi Nereden Geliyor?

Can Storm’un asıl ilgi alanı ve mesleği dizi/film castleri ve müzisyenliktir. Yine Can Storm sahne adı olmasından ötürü gelmektedir. 2013 ve 2014 tarihlerinde iki yıl üst üste muhteşem tekil çalışmalara imza atmıştır. Bu eserlerin ismi Son Nefes ve Piyasa’dır.

Kadın haklarını ve pozitif ayrımcılığı şiddetli bir şekilde savunan Can Storm bir soru-cevap yayını sırasında hep kadınları savunduğu gerekçesiyle ağır eleştirilere maruz kalmıştı. Bunlara cevap olarak yayınında; ‘Onlar özgür olmasın mı? Yok öyle bir dünya.’ Diyerek sert bir dillet bu eleştirileri tamamiyle reddetti. Ayrıca zaman zaman ihtiyaç sahibi ailelere yaptığı yardımseverliği ile de gündeme gelen sanatçı takdirleri topluyor.

https://www.instagram.com/canstorm34/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir