Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Cemre Kemer ve sevgilisi Emir Medina dünyaevine girdi

Cemre Kemer ve sevgilisi Emir Medina dünyaevine girdi

Haberler Z Haberler Z -
0

Bir döneme damga vuran ‘Hepsi’ grubunun solisti Cemre Kemer, 2020 yılı biterken tam bir sürpriz yaptı ve sevgilisi Emre Medina ile nikah masasına oturdu.

Cemre Kemer, uzun süredir aşk yaşadığı Emir Medina ile aile arasında bir tören düzenledi.

Kemer, Instagram hesabından nikahtan çekilen görüntüleri paylaşarak, “Şimdilik fotoğraflarda eksikler çok… Pandemi yüzünden sadece aile olabildi. Canımın yarısı çok dostum yoktu… Cidden kalbimin bir parçası olan çok eksik… Ama havalar güzelleşip kimseyi riske etmeyeceğimiz günleri bekliyoruz ne yapalım? Sağlık her şeyden önce…” dedi.

Kemer’in nikahı hayranlarına sürpriz olurken, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafa ilk yorumu Gülçin Ergül yaptı. Ergül, bir zamanlar arasının açık olduğu eski dostunun fotoğrafına, “Tebrik ederim” yazdı.

Hepsi Grubu, Gülçin Ergül’ün gruptan ayrılmasıyla yollarına 3 kişi devam etme kararı almıştı.

Ancak grup kısa süre içerisinde dağılmış, Eren, Cemre ve Yasemin; Gülçin ile aralarındaki bağı koparmışlardı. Kısa süre önce Cemre ile Gülçin sosyal medyadan birbirlerini yeniden takip etmeye başladılar.. Cemre ile Gülçin’in bu hamlesinden sonra grup 11 yıl sonra arasındaki buzları eritmiş, hayranlarını sevindirmişlerdi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir