Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Dünya
  4. »
  5. Canon, IRIScan ile iş ortaklarına büyüme fırsatları yaratıyor

Canon, IRIScan ile iş ortaklarına büyüme fırsatları yaratıyor

Haberler Z Haberler Z -
0

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, IRIS ile iş ortaklığının kapsamını genişletiyor. IRIS’in ödüllü kişisel mobil tarayıcı ürünleri, Canon’un imageFORMULA tarayıcı portföyüyle entegrasyonu güçlendiriyor ve Türkiye’de kanal iş ortakları için satış fırsatlarını çoğaltıyor. İş birliği kapsamını genişleten bu yeni anlaşma ile Canon’un belirlediği kanal iş ortakları, IRIS’in taşınabilir mobil tarayıcılarını, kitap tarayıcılarını ve video belge kameralarını satabilecek ve böylelikle eğitim, lojistik, hukuk, emlak ve sağlık gibi özel sektörden son kullanıcıya daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşmayı hedefliyor. Ayrıca uzaktan çalışma ile ortaya çıkan yeni ihtiyaçlara çözüm sunuyor.

Gelişmekte olan pazarlara ulaşmak için daha geniş bir ürün yelpazesi

Bu iş birliğiyle iş ortakları, Canon imageFORMULA cihazlarla birlikte IRIScan Express, IRIScan Executive, IRIScan Book, IRIScan Mouse, IRIScan Anywhere ve IRIScan Desk Serisi dahil olmak üzere, artık IRIS’in çok çeşitli taşınabilir mobil tarayıcılarını müşterilerine sunabiliyor. Bu yeni ürün serisi, Canon iş ortaklarının yeni müşterileri ve sektörleri hedeflemelerine olanak sağlıyor. Ciltlenmiş belgeleri ve kitapları tarayabilen IRIScan Desk Serisi, çok sayıda kamerayla video kayıt modu ve sesli okuma işlevi gibi özellikler sunarak, sınıfta ya da uzaktan eğitimde çok uygun bir seçenek haline geliyor.

Ayrıca seride son kullanıcıya yönelik daha uygun fiyatlarla sunulan tarayıcı seçenekleri de yer alıyor. El tipi IRIScan Book WiFi gibi cihazlar uygun fiyat özelliğini mükemmel pil ömrü ve yenilikçi işlevlerle birleştirerek kullanıcıların hareket halindeyken dergi ve kitap taramalarına ve görüntüleri mobil cihazlarına veya diz üstü bilgisayarlarına aktarmalarına olanak tanıyor.

Canon Eurasia Ülke Direktörü Özgür Yiğiter konuya ilişkin şöyle dedi: “Bu iş birliği ile ortaklarımız için yepyeni büyüme fırsatlarının kapılarını açmayı hedefliyoruz. İş ortaklarımıza daha özel bir cihaz yelpazesi sunarak, daha önce kullanılmayan sektörler ve pazarlarda rekabet fırsatı sunuyoruz. Tüm ortaklarımız, her müşterinin ihtiyacını karşılamak için özel olarak tasarlanmış geniş bir portföy ile kendilerini tüm tarama ihtiyaçları için tek bir çözüm noktası olarak konumlandırabilir.”

IRIS İş birliği özel avantajlar sunuyor

Bu iş birliği, iş ortaklarının fırsattan tam anlamıyla yararlanmalarını ve büyümeyi en üst düzeye çıkarmalarını sağlamak adına demo üniteleri ve daha iyi fiyatlandırma dahil olmak üzere cihazlarla ilgili ilave destekler sunuyor.

IRIS’in akıllı yazılımları işletmeleri dijitalleştirme süreçlerinde destekleme konusundaki başarısıyla öne çıkıyor. Bu kapsamda IRIS serisi, iş ortaklarının markanın dijital dönüşüm mirasından faydalanmalarına da olanak tanıyor. IRIS cihazlarının tümü, belgelerin kolayca yakalanması ve dijital formatlara dönüştürülmesi için IRIS yazılımı içeriyor ve iş ortaklarının müşteri tekliflerini daha da güçlendirmelerine olanak tanıyor.

Ayrıca koronavirüs pandemisiyle beraber artan uzaktan çalışmayla oluşan yeni ihtiyaçlara da çözüm sunuyor.

IRIS Global Satış Direktörü Bernard de Fabribeckers is konuya ilişkin şöyle dedi: “Bu iş ortaklığı sayesinde, kanal iş ortaklarına, müşterilerinin dijital dönüşüm hedeflerine en son yeniliklerden yararlanarak ulaşmalarını destekleyecek şekilde konumlanmaları için gereken donanımı sunuyoruz. İş ortakları artık müşterilerine Canon donanım portföyünün gücü ve genişliğiyle birlikte daha akıllı, pazarda lider IRIS teknolojileri sunma olanağına sahip olacak.”

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir