Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Burcunuza Göre Evinizi Hangi Renklerle Dizayn Etmelisiniz?

Burcunuza Göre Evinizi Hangi Renklerle Dizayn Etmelisiniz?

Haberler Z Haberler Z -
0

 

 

Biraz ilhama mı ihtiyacınız var? Dekorasyon ile alakalı fikir edinmek için her burç tarafından ayrı ayrı başlık altında topladığımız favori dekorasyon şekillerine hep birlikte göz atalım.

 

Koç Burcu

 

Burcunuz koç mu? Eğer öyleyse iç mekan tarzınız muhtemelen çağdaş bir görünüm kazanacaktır. Çeşitli modern parçalar ile birlikte bej, siyah ve beyaz tonlarla oluşturacağınız dekorasyonlar tarzınızla uyumlu olacaktır.

 

Boğa Burcu

 

Boğa burcunun sevdiği şeyler doğadır. Bu nedenle şaşırtıcı olmayacak bir şekilde bu sevgisi ev dekorasyonuna da yansımaktadır. Ormanın kalbinde oturduğunu hissettirecek, tamamlanmamış malzemelerle çevrili olmaktan keyif alır. Dekorasyona, tahta zeminler ve şömine eklemek mekanınızı daha rustik hale getirecektir. Duvar boyalarında mavi ya da koyu yeşil tonları tercih edebilirsiniz.

 

İkizler Burcu

 

İkizler burcunun, romantik olan her şeye olan zaafları olduğu için yumuşak desenli mobilyalar tercih etmeniz gerekir. Güzellik ve konforun bir arada olması evinizi daha çekici hale getirebilir. Ahşap masalar ve bej renginde olan duvarlar sayesinde romantik bir görünüm yaratabilirsiniz.

 

Yengeç Burcu

 

Eğer burcunuz yengeç ise rahat ve yaşanmış hissettiren geleneksel tarzları tercih edebilirsiniz. Gri tonları yakalayarak modern dokunuşlar yaratabilirsiniz.

 

 Aslan Burcu

 

Pek çok aslan burcu, dekorasyonunun zengin görünmesini tercih ederken, aynı zamanda sorunsuz ev ortamlarından keyif alır. Geleneksel mobilyaları modern hale getirmeyi seviyorsanız koyu yeşil tonları tercih edebilirsiniz.

 

Başak Burcu

 

Başak burçları her zaman düzenli kalmaktan yanadır ama ev dekoru söz konusu olduğu zaman modern tarzları tercih etmeliler. Gül kurusu koltuk renkleri ile muhteşem bir oda dekorasyonu yaratabilirsiniz.

 

Terazi Burcu

 

Gösterişten uzak kalmayı seven teraziler için en uygun olan mobilyalar tek renk tasarlanmış olanlardır.

 

Akrep Burcu

 

Tutkudan yana olan akrep burcuysanız, metal renkte olan parçalara ağırlık vermeniz gerekir.

 

 

Yay Burcu

 

Bir plaj manzarası yaratacak renk kombinasyonu olan yumuşak mavi, gri ve beyaz renkleri tercih edebilirsiniz.

 

Oğlak Burcu

 

Minimalist tarza benzer şekilde sadelikten yana oldukları için beyaz renk, oğlak burcu için uygun olacaktır.

 

Kova Burcu

 

Her daim ilginç olmaktan keyif alan kova burçları için nötr renkler ile yapılan dekorasyonlar burç karakteri ile daha uyumlu olacaktır.

 

Balık Burcu

 

Geleneksel ve modernlik arasında olan geçişi seven balık burçları gri ve ahşap tonları tercih edebilir.

 

Tarzınıza ve burcunuza uygun berjer modelleri için https://www.wehomy.com/ adresini ziyaret edebilir, birbirinden şık mobilyalar ile evinizi dizayn edebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir